STIRI Liga I Ce se întâmplă cu Sevillano şi Cooper?

Cooper nu poate imbraca inca tricoul ros-alb-albastruCooper nu poate imbraca inca tricoul ros-alb-albastruMult trâmbiţatele transferuri ale atacantului Diego Sevillano cât şi a internaţionalului panamez Armando Cooper, venit de la clubul argentinian de primă ligă Godoy Cruz au fost doar pe jumătate rezolvate.


Astfel pentru Diego Sevillano problemele au luat sfârşit, acestuia sosindu-i luni “cartea verde”, el putând debuta pentru Oţelul  în următoarea partidă de campionat, cea din deplasare cu CFR Cluj, programată luni, 7 octombrie, ora 20,30.
Nu la fel de clară este situaţia panamezului Armando Cooper care încă mai aşteaptă sosirea certificatului de transfer internaţional, în plus el nefiind încă pus la punct cu pregătirea fizică aşa încât va mai trece destul timp până va apăra culorile roş-alb-albastre.

Diego Sevillano are 22 de ani şi a evoluat ultima oară pentru Godoy Cruz (Argentina), de altfel singura formaţie pentru care a jucat în cariera sa. Atacantul de 1.74 m înălţime a prins doar 7 partide în ultimele două sezoane în care a marcat 2 goluri, unul din ele în Copa Libertadores. El a jucat pentru Oţelul doar în amicale lipindu-se la gol destul de des în aceste partide de verificare.

Armando Cooper (25 de ani) a evoluat ultima oară tot pentru Godoy Cruz din Argentina. Fotbalistul face parte şi din naţionala statului Panama, pentru care a evoluat în 39 de ocazii marcând 3 goluri! Cooper (1.75m, 68 kg) joacă pe postul de mijlocaş ofensiv, în spatele vârfului, dar poate fi folosit şi în banda dreaptă sau mai retras ca închizător. El şi-a început cariera profesionistă în 2006 la Arabe Unido din ţara sa natală alături de care a câştigat de 3 ori campionatul panamez. Între 2006 şi 2011 a jucat de 105 ori pentru această formaţie, marcând 22 de goluri! A urmat firesc transferul la Godoy Cruz, în prima ligă argentiniană, unde a prins echipa în 33 de ocazii, în care a marcat de 3 ori. Pe lângă convocările la naţionala mare, Cooper are şi 14 meciuri (3 goluri) în reprezentativa U20, dar şi 5 jocuri (1 gol) pentru selecţionata U23 a statului Panama.

Login sau crează cont pentru a comenta              |