STIRI Liga I Astafei e suspendat

Astafei va lipsi cu CFRAstafei va lipsi cu CFROţelul joacă luni (ora 20.30) la Cluj, iar antrenorul Ionuţ Badea întâmpină ceva probleme de lot. Victor Astafei a primit cel de-al patrulea său cartonaş galben în acest sezon şi este automat suspendat o etapă, el neputând evolua contra CFR-ului. Este şi cazul portarului Brăneţ care va lipsi la rândul său după eliminarea cu Dinamo, locul său urmând să fie luat probabil de Boşneag, în timp ce Simaitis va fi rezervă.
Gabriel Giurgiu şi brazilianul Marquinhos se află la limita suspendării, ei având 3 cartonaşe galbene, un eventual avertisment în partida cu CFR Cluj, făcându-i să stea în partida de acasă cu Gaz Metan Mediaş.
La capitolul indisponibili din cauza accidentărilor îl avem pe Lucian Murgoci, în timp ce Silviu Ilie şi Alexandru Zaharia sunt în continuare în “eterna” perioadă de refacere.
În schimb, antrenorul Ionuţ Badea se poate baza în sfârşit pe atacantul Diego Sevillano, dar şi pe cea mai proaspătă achiziţie, Armando Cooper, ambii jucători primind “cartea verde”. De altfel, tehnicianul a anunţat că ambii fotbalişti vor fi în lot, dar nu se ştie dacă vor şi intra pe teren.

Login sau crează cont pentru a comenta              |