STIRI Liga I Oţelul îşi întăreşte atacul

Diego SevillanoDiego SevillanoIeri în cadrul unei conferinţe de presă Oţelul Galaţi şi-a prezentat noile achiziţii ale compartimentului ofensiv, unul deficitar de altfel nu doar în startul acestui campionat cât şi în cele precedente.

Cei doi au venit sub formă de împrumut cu opțiunea de cumpărare definitivă de la gruparea Godoy Cruz, echipă de primă ligă argentiniană. Sud-americanii s-au declarat încântaţi de faptul că vor apăra culorile roş-alb-albastre şi speră s-o facă cât mai curând şi mai eficient. La fel de mulţumiţi s-au arătat şi oficialii Oţelului prezenţi la conferinţa de presă şi anume directorul general Narcis Răducan, directorul sportiv Gabriel Viglianti și antrenorul Ionuț Badea, care consideră un plus pentru echipă noile sosiri şi speră că aceştia îşi vor câştiga simpatia suporterilor oţelari prin evoluţiile din teren. Cei doi jucători pot evolua pentru Oţelul începând chiar de luni, la partida cu CFR Cluj, cu începere de la orele 20.30.

NARCIS RĂDUCAN: “Aşa cum am promis suporterilor, am reuşit să mai legitimăm doi jucători, pe Sevillano şi Cooper, ambii din prima ligă argentiniană, un campionat foarte puternic. Am negociat de mai mult timp transferurile lor şi mă bucur că am reuşit să le şi realizăm. Ambii jucători sunt împrumutaţi până la finalul sezonului, cu opţiune de cumpărare. Sperăm să fi fost inspiraţi în alegerea lor şi să se poată integra în echipă, pentru că nu întotdeauna jucătorii de pe alt continent se pot adapta în Europa. Pentru Cooper era important să aibă meciuri în picioare, pentru că se află în campania de calificare la Campionatul Mondial. Joacă pentru Panama şi chiar are şanse mari să ajungă la cea mai importantă competiţie de fotbal.”  

IONUŢ BADEA: “Sevillano este bine pregătit fizic, rămâne de văzut când va avea oportunitatea de a intra pe teren. De Cooper ştiu că e un fotbalist valoros, acum e o situaţie de adaptare în cazul său.”

DIEGO SEVILLANO: “A fost foarte mult şi foarte greu să aştept până s-a rezolvat transferul. Sper să dau cât mai multe goluri, să ajut echipa. Le mulţumesc tuturor pentru răbdarea avută cu mine şi nu vreau să dezamăgesc încrederea primită. Promit că voi face tot posibilul, muncesc să ajut echipa, nu m-am gândit la un număr de goluri pe care să-l înscriu.”

ARMANDO COOPER: “Ştiam foarte puţine lucruri despre Oţelul, am văzut campania din grupele Ligii Campionilor de acum doi ani, m-am interesat de club când am primit oferta, iar acum sunt bucuros că am ajuns aici. A fost o experienţă plăcută să fiu într-un spot publicitar alături de Messi. Chiar dacă n-am mai jucat în ultima vreme, m-am pregătit tot timpul şi lucrurile se vor vedea în teren. Promit că voi munci foarte mult şi îmi doresc ca suporterii să fie mulţumiţi de prestaţia mea.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 gopolino20 » 06-10-2013 13:26

bravo...sa-i vedem la lucru, si dupa sa vorbim si sa ne dam cu parerea...FORTA OTELUL...
+1

gopolino20

Login sau crează cont pentru a comenta              |