STIRI Liga I “Când iei șapte goluri, nu poți avea nicio scuză”

Narcis Raducan si Grigoras pe cand formau o echipaNarcis Raducan si Grigoras pe cand formau o echipaIată declaraţiile venite dinspre cele două formaţii după un agonizant CFR Cluj – Oţelul 7-2:


Narcis Răducan: „Cred că rușine e cuvântul potrivit pentru ce s-a întâmplat azi. Mie îmi e rușine. Aș spera ca tuturor să le fie rușine. Jucătorilor, în primul rând. Mie mi-e rușine să intru la vestiare. Nu mi s-a întâmplat de multe ori în carieră un asemenea rezultat. Nu vom lua decizii la cald, vom analiza randamentul fiecăruia și cu siguranță vom lua măsuri. E bine că avem o săptămână de pauză și avem timp să ne refacem din toate punctele de vedere. Nu vrem să discutăm despre arbitraj, nici despre tactică, nici de nimic. Când iei șapte goluri, nu poți avea nicio scuză. Nu mă voi lega nici de ofsaidul de la primul gol. Dacă era un scor mai strâns, poate aș fi zis ceva, dar așa... Am încercat la pauză să le ridicăm moralul jucătorilor. A fost o ușoară schimbare în atitudinea lor, dar... e de nepermis. E un rezultat pe care trebuie să-l uităm rapid și să revenim. Suporterii nu merită astfel de umilințe. Au suferit și ei. Rămânem într-o zona instabilă a clasamentului, dar diferența este mică. Din punct de vedere valoric, nu trebuie să ne facem griji. Important este să nu ne mai comportăm ca în această seară. Tot jucătorii trebuie să repare ce au făcut.”

Ionuţ Badea: "Este un eșec dureros, umilitor. Sunt situații de gestionat în momentul de față. Este cea mai mare înfrângere din cariera mea de antrenor și pentru mine este o umilință. Dacă nu ar fi existat acel ofsaid lucrurile ar fi stat altcumva. Pentru noi există semne de întrebare legat de evoluția fiecărui jucător din teren. Am făcut cadouri adversarilor la fiecare fază în prima repriză, apoi discuția de la pauză nu a avut darul de a scoate ceva. Eu și la 4-0 credeam că se mai poate întoarce rezultatul. Echipa nu a înregistrat o revenire, trebuie să analizăm greșelile. Pentru noi rămâne semnul de întrebare de ce nu am reușit să revenim. După un început bun de campionat lucrurile nu au mai funcționat cum ar fi trebuit, este un moment greu care trebuie gestionat ca atare. Lor le-a intrat tot, iar nouă aproape nimic.”

Petre Grigoraş (antrenor CFR): “La Cluj am mai zâmbit, dar nu din cauza fotbalului. A fost o victorie clară, dar nu trebuie să fim din cale afară de bucuroși, deoarece n-am realizat foarte mult decât că am luat trei puncte. Cred că a  fost vorba de o descătușare. Eram deasupra liniei, nu era chiar comod, dar azi am făcut un joc destul de bun. Eu sper ca acesta să fi fost declicul de care aveam nevoie pentru viitor. În același timp, am primit două goluri și mai puteam primi încă două - trei. Oricum, a fost vorba clar de altceva, de altă atitudine. Aș fi cretin să spun că nu sunt mulțumit! Important este ca jucătorii să capete din nou încredere, eu cred că aceasta poate fi un nou început. Diferența nu este foarte mare de la noi la locurile 4-5, dar depinde de ce parcurs vom avea, dacă vom reuși să avem continuitate. De Oțelul îmi pare foarte rău, pentru că am trăit momente foarte frumoase acolo, dar suntem profesioniști și trebuie să ne facem treaba acolo unde suntem. Mulțumesc și publicului din această seară, care a venit la stadion deși ne găseam pe un loc rușinos.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 one.dollar » 09-10-2013 09:51

bla bla bla. abureli. daca va era rusine va prezentati demisia (amandoi). "... E bine că avem o săptămână de pauză și avem timp să ne refacem din toate punctele de vedere." rahat cu apa rece. am mai avut saptamani de pauza si am facut un rahat. ba unul mai mare decat cel ce era. formati cel mai negru cuplu presedinte-antrenor pe care l-a avut Otelul. ati reusit sa terfeliti istoria clubului. v-ati batut si va bateti in continuare joc de noi. toti oamenii/angajatii ce slujeau cu sufletul acest club, au fost indepartati ca sa va aduceti voi lichelele voaste. ar terbui sa inchei cu "sa va fie rusine" dar n-am cui adresa aceste cuvinte. voi nu stiti ce e onoarea.
+5

one.dollar

 •  
 •  

#2 Leviathan » 09-10-2013 10:23

corect, nimic de adaugat decat ca... eu chiar ma sperii ca aveam o sapt. pauza, oare tot 7 luam?

Leviathan

 •  
 •  

#3 Reckless » 09-10-2013 13:15

−2

Reckless

 •  
 •  

#4 bbk 2007 » 09-10-2013 14:55

Badea parca e cornel dinu cu discursurile lui filozofice...auzi..el la pauza inca spera...du-te la socola ba nene..si I-al si pe mosneag cu tine...
+2

bbk 2007

 •  
 •  

#5 AdY » 09-10-2013 15:56

Un singur dor....DEMISIA RATATULE!IATI'L PE BOSNEAG SI PE MILEA SI PLECATI IN PLM DE LA ECHIPA ASTA CA A'TI FACUT'O DE RAS CU SCORUL ASTA.
−1

AdY

 •  
 •  

#6 MARIO 23 » 09-10-2013 16:39

"Ce-a ajuns echipa mea,
S-o rada toata tara
DEEE-MI-SI-AAA "!

MARIO 23

 •  
 •  

#7 Issos » 09-10-2013 18:20

DEMISIA BADEA!!! DEMISIA NARCIS.
+1

Issos

 •  
 •  

#8 GeoGl » 09-10-2013 21:18

Daca nici dupa o asa umilinta nu iti dai demisia,atunci cand?Ii trebuie 9-0,11-0?Chiar atata nesimtire sa ai?DEMISIA Badea si lasa-te de "sportul" asta!!

GeoGl

 •  
 •  

#9 dumibgd » 09-10-2013 22:42

Din ce am citit, daca pierdem si meciul cu Gaz, o sa fie demis Badea. O sa tin cu gazul etapa viitoare. DEMISIA
−1

dumibgd

Login sau crează cont pentru a comenta              |