STIRI Liga I Şi fetele au pierdut la scor

Echipa de fotbal femininEchipa de fotbal femininCu o zi înainte ca Oţelul să fie făcută zob, scor 2-7, în deplasare contra celor de la CFR Cluj, fetele care poartă acelaşi nume au fost învinse categoric la Alexandria. Oţelarele, aflate pe locul doi, au pierdut fără drept de apel cu 9-1(4-1) pe stadionul “Peco” al Unirii din localitate.

Pentru gazde au marcat Nicoleta Deca(3), Iulia Săvescu(2), Alexandra Nica, Beatrice Delceoiu, Patricia Jderu si Ana Maria Boldeiu.
Fetele fac parte din Seria Sud a Ligii I, adică al doilea eşalon fotbalistic al fotbalului feminin românesc. La sfârşitul sezonului doar prima echipă din serie urcă în prima ligă. În acest moment, Oţelul ocupă locul 2 din 6 echipe având un golaveraj incredibil de 16-23, după doar patru etape disputate! Meciul a fost arbitrat de Cristina Floarea Babadac din Alexandria, ajutată de Aurelian Tănase şi Tomi Teodorescu (ambii din Roşiori de Vede)
În următoarele două etape, echipa de fete a Oţelului va sta, deoarece seria duce lipsă de două formaţii. Trupa de fotbal feminin va mai juca pe propriul teren tocmai pe 30 octombrie, de la ora 11.00, la Baza Sportivă Zoltan David din Galaţi, contra Selenei ŞN Constanţa, în cadrul fazei I a Cupei României.
Singura veste bună recentă a fost convocarea tinerei Carmen Ciobanu în naţionala U15 a României, pentru partidele cu reprezentativele similare ale Elveţiei şi Slovaciei. Fotbalista de doar 14 ani a marcat două goluri pentru Oţelul în campionatul eşalonului secund.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 one.dollar » 09-10-2013 11:40

or fi pierdut fetele la scor dar nu-i acelasi lucru cu echipa masculina.
+1

one.dollar

  •  
  •  

#2 Tudor » 09-10-2013 15:06

Aici te mai astepti, ca sunt tinere, fara prea mare experienta etc....dar ce s-a intamplat la echipa mare e umilitor.
+1

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |