STIRI Liga I Henrique la primele reuşite

Henrique a fost singurul care a gasit cheia defensivei clujeneHenrique a fost singurul care a gasit cheia defensivei clujeneÎn meciul de tristă amintire de la Cluj, atacantul brazilian adus în septembrie a marcat primele sale goluri pentru Oţelul. De Jesus Bernardo Henrique (26 de ani) a reuşit acest lucru la al patrulea său meci în tricoul roş-alb-albastru. Mai ciudat a fost modul în care jucătorul a ales să se bucure la camera de filmat, deşi echipa noastră era condusă cu 7-2, rezultat “istoric” pentru Oţelul, care nu a mai încasat niciodată atâtea goluri în deplasare. De altfel, CFR nu mai înscrisese 7 goluri în campionat din 1947 când învingeau alt Oţelul, cel din Reşiţa, cu 7-0! Şi pentru ca această coincidenţă să fie completă ambele meciuri s-au disputat într-o zi de 7.


Revenind la brazilianul Henrique, acesta are acum 2 goluri reuşite în 189 de minute pe terenul de joc, el având şi alte două ocazii mari la Cluj. Atacantul de 1,87m înălţime şi-a început cariera în 2004, în localitatea natală, la Campinas, iar apoi la vârsta de 20 de ani a trecut la FC Guarani, pentru care a evoluat în Paulista A1, adică prima divizie din zona Sao Paolo. După două sezoane aici, în care cele 8 goluri ale sale au ajutat la salvarea de la retrogradare, a fost remarcat de Corinthians şi adus în eşalonul de top al Braziliei, un lucru demn de remarcat având în vedere multitudinea de jucători dintr-o ţară ca Brazilia. Nu a apucat să marcheze niciun gol pentru Corinthians, cu care a câştigat Cupa, dar evoluţia sa nu a trecut neobservată peste Ocean, el ajungând la scurt timp în prima ligă portugheză la o formaţie de tradiţie: Vitoria Setubal! A prins trei sezoane aici, marcând 6 goluri în 39 de meciuri. Cariera sa a cunoscut un regres apoi şi a ajuns din nou într-un campionat zonal din Brazilia, transferându-se la formaţia Nautico. De aici a fost cumpărat de o echipă ceva mai exotică, Aluminium Hormozgan din Iran. După doar 7 meciuri în care a înscris un singur gol s-a reîntors în Brazilia natală la EC Sao Jose din Divizia 1 Gaucho, pentru care a înscris un gol în 13 partide. El a venit liber de contract acum o lună, pentru a rezolva problema din atacul Oţelului, echipa noastră începând campionatul fără vârfuri de atac veritabile.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Issos » 10-10-2013 09:08

Felicitari pentru primele reusite.
Of Topic: De ce trebuie sa se intoarca Grahovac la Otelul: pentru ca el a incasat 18 goluri in 20 de meciuri in campionatul trecut, fata de 15 goluri incasate de bosneag in 5 partide. Medie Grahovac 0.9 goluri pe meci, fata 3 goluri pe meci bosneag. cele mai multe goluri primite de Grahovac intr-un meci campionatul trecut: 3, cele mai multe goluri incasate de bosneag intr-un meci 7, in partida de la cluj cu cfr campionatul trecut Garhovac nu a primit gol,prin prestatia sa in acel meci a dus echipei 3 puncte, bosneag a luat 7
+1

Issos

  •  
  •  

#2 viorel21 » 10-10-2013 09:35

S-a bucurat pt k a inscris golul etapei.. :P .. Destul de ciudata si mai ales exagerata la prima vedere reactia lui dupa gol, dar hai sa nu uitam k e strain, e in perioada de adaptare, probabil k si-a dorit enorm sa marcheze si de aici si bucuria. Mie mi-a placut si cooper. Promite.. ;-)

viorel21

Login sau crează cont pentru a comenta              |