STIRI Amicale Ghici ce amical avem

Rapid Ghidighici vine la GalatiRapid Ghidighici vine la GalatiProfitând de pauza competiţională cauzată de meciurile echipei naţionale de fotbal, FC Oţelul Galaţi şi-a aranjat un meci amical pe teren propriu contra formaţiei Rapid Ghidighici din republica Moldova. Partida urmează să se dispute sâmbătă, 12 octombrie, cu începere de la ora 16.00, pe stadionul “Oţelul".

Astfel, clubul nostru se ţine în sfârşit de o promisiune pe care o făcuse acum 2 ani şi jumătate, când a anulat o partidă de verificare cu aceeaşi formaţie de peste Prut. Atunci, amicalul a picat datorită timpului scurt de procurare a vizelor pentru jucătorii străini care evoluau la echipa noastră. Directorul general din acea vreme, Marius Stan, a promis totuşi echipei de peste Prut că testul dintre cele două formaţii va avea loc până la urmă, deoarece a văzut entuziasmul clubului moldovean şi a oamenilor de acolo la ideea unui asemenea meci. Doar că acest lucru s-a întâmplat după 2 ani şi 7 luni şi nu în Moldova, ci la Galaţi.
Rapidul moldovenesc ocupă momentan locul 8 din 12 în Divizia Naţională din ţara vecină. După 11 etape disputate, aceştia au strâns 14 puncte din 4 victorii, 2 egaluri şi 4 înfrângeri, având 14 goluri marcate şi 15 primite. Clubul din Chişinău are în componenţă doar jucători moldoveni. În trecut aici a antrenat Ionel Ganea.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Arkan » 10-10-2013 11:35

N-ar strica sa incercam si un amical cu Veris, echipa lui Danut Oprea. Tipul asta pare sa aiba un viitor serios in meseria de antrenor, a promovat anul asta si pe moment e pe 3 in Divizia Nationala. De Danut Oprea sper ca nu va intreba nimeni "who the f... is this?" :lol:

Arkan

  •  
  •  

#2 AdY » 10-10-2013 12:10

Cu toti la meci sa'i strigam demisia lu Badea!!
−1

AdY

  •  
  •  

#3 romeo » 10-10-2013 16:29

UPDATE / Amicalul dintre Oţelul şi Rapid Ghidighici a fost anulat

romeo

Login sau crează cont pentru a comenta              |