STIRI Liga I “Nu l-am adus pe Adamescu”

Marius Stan pe cand era interesat de soarta OteluluiMarius Stan pe cand era interesat de soarta OteluluiPlecat la Bucureşti să facă reclamă galei de K1 din decembrie, primarul Marius Stan a fost luat la întrebări şi despre fosta lui mare iubire – Oţelul Galaţi. Bineînţeles că ex-directorul general a ţinut aceeaşi placă cum că el nu are nicio vină faţă de situaţia disperată a clubului, ba mai mult  a plusat acum spunând că el nici măcar nu l-a adus pe Adamescu la echipă, deşi în trecut a recunoscut că marea sa greşeală a fost aceasta!
Stan a precizat că singura cale ca Oţelul să se mai salveze ar fi ca actualul patron să plece şi să lase echipa, deşi nu a oferit şi o soluţie spunând că oraşul Galaţi oricum nu mai poate prelua formaţia fanion. Mai mult, primarul nu a explicat de ce municipiul Galaţi s-a înscris la masa credală pentru a cere jumătate de milion de euro unei echipe aflate şi-aşa într-o situaţie foarte grea.

Marius Stan: "Eu la Oţelul Galaţi am fost doar un simplu angajat, care şi-a depăşit atribuţiile de mai multe ori spre binele echipei. Acum altcineva este patron, dar din păcate sunt perceput ca acel om care l-a adus pe Adamescu. Dar nu am adus eu pe nimeni, că nu aveam nicio putere să aduc. Aşa a fost să fie din păcate. Este inadmisibil ca un un club ca Oţelul să se afle în insolvenţă. Cu banii care erau în cont atunci când am predat clubul trebuiau să trăiască doi ani fără niciun fel de problemă. Faptul că sunt în insolvenţă şi aproape de faliment nu mă bucură, mă întristează şi ar trebui să-i îngrijoreze pe cei care se ocupă de echipă. Oraşului nu are cum să-i revină echipa pentru că nu permite legea, dar să ajungă în mâinile unora care le pasă se poate. Cu o singură condiţie, cei care sunt acum să renunţe. Acum, senzaţia care o dă echipa este că e una formată din jucători care vin la serviciu şi atât. Ultimul rezultat, 2-7 cu CFR Cluj, sună ca dracu. Am avut şi eu un 0-7 cu Rapid şi ne venea să intrăm sub pământ. Trebuie să demonstreze că a fost un accident. Mi-e greu să spun unde văd Oţelul în următorii ani, dar oricum, nu sunt optimist deloc"

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Delpiero » 11-10-2013 13:05

jigodie ordinara ce esti..da cine zicea ca intram intr-o noua era cu noul patron, cine zicea ca acest patron esti in top bun simt si mai important..cine l a adus, ca inainte de a fi adus jumatate de an a tinut-o pe a lui ca va aduce la otelul un grup foarte important de investitori...acum cica nu el l a adus..de knd e politician numai rahat mananca
+7

Delpiero

 •  
 •  

#2 granata » 11-10-2013 13:48

„Doresc să le mulţumesc acţionarilor anteriori pentru reprezentarea intereselor ArcelorMittal în această activitate, domnului Marius Stan, Primarul Galaţiului, PENTRU CA A ADUS NOUL INVESTITOR şi suporterilor pentru înţelegere şi răbdare. Vrem să profităm de această ocazie pentru a-i felicita pe jucători şi pe membrii staff-ului Clubului pentru rezultatele excelente pe plan sportiv din ultimii ani. Dorim să transmitem noroc şi succes atât Clubului cât şi companiei TNG Group pentru munca lor viitoare de a asigura prezenţa echipei în elita fotbalului. De acum înainte, Combinatul va continua să sprijine proiecte comunitare de sănătate şi educaţie”, declara Bruno Ribo pe 12septembrie2012 la conferinta de presa care anunta trecerea clubului Otelul catre TNG.
+2

granata

 •  
 •  

#3 Tudor » 11-10-2013 15:07

Mi se pare o chestie ciudata. Cum sa aduca el cand nu avea putere asa mare? Probabil ca el l-a recomandat pe Adamescu, dar nu el a luat decizia finala sa preia clubul. Bors si altii aveau puterea. Probabil si Ribo a crezut la fel, ar trebui sa-l intrebam pe el sau pe Bors sa stim cu exactitate cine l-a adus. Si eu aduc maine un afacerist, dar nu am nici o putere, decizia finala e luata de altii. Si chiar daca el a avut puterea suprema sa-i paseze echipa lui Adamescu (desi e o aberatie), de unde era sa stie ca va face magarii? Eu cred ca a iubit mult echipa incat sa-i faca rau. E parerea mea, poate e gresita, dar dovezi sa imi schimb parerea nu am. Datorita managementului lui Stan am luat titlul.
−1

Tudor

 •  
 •  

#4 vitzamina » 11-10-2013 16:02

Sa fim seriosi. Nu zic ca a vrut raul clubului. Dar si-a dorit bani din cont.
Megasmecheria e probabil mult mai incalcita decat credem noi.
Inafara de aceste nesfarsite scuze, as fi vrut sa aud ce s-a intamplat cu aproximativ 12 milioane de euro din cont.
Otelul a castigat 19-20 de milioane. Banii din cont la cedare se ridicau la 7 milioane. De banii aia nu zice nimic.
Parca se comadase si un audit la un moment dat. Care sunt rezultatele? Stan s-a laudat ca ne zice. Liniste...
Probabil din toata congregatia asta, singurul de buna credinta e tocmai Bruno Ribo.
Triunghiul Stan-Bors-Adamescu s-a vrut a continua de pe linia Campanie Electorala-Primarie-Contracte din bani publici. De aici si disensiunile Stan-Adamescu. Mai are cineva vreo indoiala ca stadionul Dunarea ar fi fost (re)contruit de TNG? Eu nu.
Stan daca ar dori neaparat binele clubului ar incerca sa dezvolte Galatiul. Fara o comunitate puternica in spate nu va exista nici sport, nici industrie, nici educatie. Uitati-va cat s-a dezvoltat Brasovul in ultimii ani, in timp ce pe la Mila 18 creste productia de praf.
+3

vitzamina

 •  
 •  

#5 Hagi » 11-10-2013 16:41

Liga a III-a, Seria a II-a, Etapa 8

Gloria Popesti Leordeni - Oţelul Galati II 1-0

Hagi

 •  
 •  

#6 schillaci » 11-10-2013 19:28

Si cata incredere am avut in marius stan...acum mai e si orgolios, macar in al 12-lea ceas ar trebui sa incerce sa-l induplece pa adamescu sa lase echipa sa traiasca...
+2

schillaci

 •  
 •  

#7 Johnny8 » 11-10-2013 20:27

Citez pe schillaci:
Si cata incredere am avut in marius stan...acum mai e si orgolios, macar in al 12-lea ceas ar trebui sa incerce sa-l induplece pa adamescu sa lase echipa sa traiasca...
ca multi alti toti am avut incredere dar........ Asta e Stane ne-ai pacalit, ai luat bani tu, bors si adamaescu. si nu o mai fofili ca nu ai treaba cu adamescu... Ia aducetiva aminte la Otelul cand M>stan era presedinte, Otelul numai la Intercontinental se caza??????? De ce?. Au legaturi foarte starnse cei 3 intre ei. asta e de fatada asa ca noi sa credem.....E clar echipa se va desfiinta asta stim cu toti . iar de la Anul Liga IV.sau 3 in cel mai bun caz.
+2

Johnny8

 •  
 •  

#8 spike » 13-10-2013 00:12

cand incep lucrarile la noul stadion?
−2

spike

 •  
 •  

#9 costy81gl » 16-10-2013 13:23

Stane, mai ai 3 ani si devii anonim. Doar daca te apuci de darmat garajele lui Durbaca, mai ai o sansa sa impresionezi.

costy81gl

Login sau crează cont pentru a comenta              |