STIRI Liga I Siglă aniversare 50 de ani Oţelul

FCOG logoFCOG logoMomente de sărbătoare în 2014 pentru susținătorii echipei Oțelul Galați, odată cu atingerea unei vârste frumoase și anume 50 de ani de istorie. 50 de ani plini de muncă, bucurii sau supărări.


Dacă în Liga I actuală s-ar face un clasament al echipelor pe vârste, Oțelul ar ocupa un loc 12. Singura echipă din primul eșalon care și-a sărbătorit centenarul este CFR Cluj, în urmă cu 7 ani. Urmează apoi la egalitate Ceahlăul Piatra Neamţ și Universitatea Cluj cu câte 95 de ani, Petrolul Ploiești cu 90 de ani, Astra Giurgiu - 80 de ani, FC Brașov cu 78 de ani, Gaz Metan Mediaş cu 69 de ani, Steaua București cu 67, Dinamo cu 66, Concordia Chiajna cu 57 și Pandurii Tg. Jiu cu 52 de ani.
Toate echipele mai recent înființate decât Oțelul își au primele secunde de existență în mileniul 3, după cum urmează: FC Botoșani 13 ani, FC Vaslui 12 ani, Viitorul Constanța 5 ani, Săgeata Năvodari și Corona Brașov - cu câte 4 ani. La finele listei se află eterna pasăre Phoenix a fotbalului românesc, ACS Politehnica (fostă AEK, Bragadiru, Recaş, etc., etc., etc.) Timișoara, cu doar doi ani de existenţă.
Odată cu sărbătorirea celor 50 de ani, conducerea de la Bucureşti a clubului a comandat se pare o nouă siglă, realizată special doar pentru această aniversare. Aceasta apare pe noul site al clubului care este în lucru şi este construită exact pe baza emblemei actuale, având doar inscripţii diferite. Nu ştim dacă acesta va fi rezultatul final, dar vă invităm la un exercițiu de imaginație pentru a găsi sigla pe care Oțelul Galați ar merita-o cel mai mult la propria petrecere de aniversare.
Vă reamintim faptul că aceasta este doar o emblemă aniversară, nicidecum sigla clubului nu va fi schimbată! Cei care doresc pot realiza propriile creaţii pe care ni le pot transmite pe site. Cea mai frumoasă realizare va fi premiată cu un fular Oţelul. Vă aşteptăm…

Comentarii   
 •  
 •  

#1 bogdan64 » 13-10-2013 17:40

tara arde si baba se piaptana! - altceva n-am de zis
−6

bogdan64

 •  
 •  

#2 DanielT » 13-10-2013 19:34

E un semn bun ca cei din club se gandesc la aniversarea a 50 de ani de existenta. Inseamna ca in iarna totul va reveni la normal. Asteptam deschiderea magazinului oficial Otelul si a unui pub Otelul pentru a aniversa cum trebuie cei 50 de ani de existenta.
+3

DanielT

 •  
 •  

#3 Viorel Craciun » 13-10-2013 19:42

vom apuca oare acel moment sau totul se va termina pe 4 decembrie ? mai interesant ar fi un interviu cu badea ,dar fara fraze de complezenta sau cu Costin ,care daca a preluat banderola ,cati ani are de gand s-o mai tina? poate ca am fost cam rau ,dar vorba lui Leonard Gabu am rabufnit atunci dupa mizeria de la Cluj ,iar acum se pare ca nu-i mai pasa nimanui ,a venit week-end -ul ,am pus-o de un gratar ,fiecare pe unde a apucat si asteptam sa vedem ce mai urmeaza !
+4

Viorel Craciun

 •  
 •  

#4 Issos » 14-10-2013 07:00

Eu sper ca la inceputul lui 2014 sa nu avem in acelasi timp nunta si inmormantare.Ceea ce s-a intamplat la Cluj a fost un semnal clar ca nimeni, aici includ suporteri si jucatori nu-l mai vor pe badea, dar surpriza se pare ca el se ghideaza dupa dictonul lui lapusneanu, daca voi nu ma vreti eu va vreu..............
+1

Issos

 •  
 •  

#5 marian66six » 14-10-2013 18:21

Stiu ca e off-topic, dar cred ca ar arata mai bine clasamentul si rezultatele ultimei etape actualizate pe site.

marian66six

 •  
 •  

#6 Dregan » 14-10-2013 19:18

Citez pe marian66six:
Stiu ca e off-topic, dar cred ca ar arata mai bine clasamentul si rezultatele ultimei etape actualizate pe site.

Ai dreptate. E o problema pe care incerc sa o rezolv. Va rog sa aveti rabdare, deoarece Dunarea Batrana trece prin momente mai dificile momentan, mai ales ca nu avem o persoana sa se mai ocupe de partea tehnica.
+1

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |