STIRI Liga I Şi Primăria vrea bani de la Oţelul

Primaria Galati vrea 500.000 de euro de la OtelulPrimaria Galati vrea 500.000 de euro de la OtelulDupă ce a încasat peste 20 de milioane de euro de la UEFA, LPF sau televiziuni, FC Oţelul a fost pur şi simplu devalizată în doar 2 ani. Nu numai că sumele respective au dispărut fără urmă în buzunarele unor nesimţiţi, dar acum toată lumea trage de leşul clubului pentru a lua şi orice a mai rămas.

După ce v-am prezentat în exclusivitate cum TNG, care ar fi trebuit să sponsorizeze Oţelul conform contractului, încearcă să sugă şi ultima picătură de viaţă din Oţelul, înscriind Astra Asigurări şi Hotel Intercontinental la masa credală în cazul insolvenţei echipei, iată că nici Primăria Galaţi nu se lasă mai prejos.  
După ce a renunţat să mai sponorizeze formaţia-fanion a oraşului, municipiul Galaţi cere acum peste 500.000 de euro înapoi, adică banii acordaţi anul trecut de Consiliul Local ca sponsorizare. Explicaţiile edililor sunt simple. Primarul Marius Stan, ex-director general al Oţelului, a afirmat că primăriile nu mai pot ajuta echipele de fotbal, conform normelor UEFA şi nu numai. Cu toate acestea, edilul-şef nu a explicat cum de la Dunărea acest lucru este totuşi posibil… Mai mult, cei 500.000 de euro, au început să fie acordaţi anual Oţelului în urma protestului organizat de suporterii roş-alb-albaştri în 2009, Marius Stan fiind pe atunci alături de fani împotriva primarului Nicolae care nu băga echipa de fotbal în seamă. Acum, nu numai că ne-am întors de unde am plecat în 2009, dar Primăria îşi mai cere şi banii înapoi la Tribunalul Bucureşti, alături de alte zeci de firme.   
Conform explicaţiilor oficiale, Camera de Conturi Galaţi a efectuat un audit financiar pentru anul 2012 şi a întocmit un raport conform căruia Oţelul ar fi primit bani ilegal de la bugetul local, deoarece sumele respective ar fi trebuit să fie folosite pentru finanţarea unor programe sportive de utilitate publică, iar beneficiarul finanţării este o structură sportivă de drept privat cu scop patrimonial, organizată ca societate pe acţiuni, în vederea obţinerii de profit. De partea cealaltă, conducerea din partea TNG a Oţelului spune că nici măcar nu a auzit de această problemă.
Astfel, uitându-ne pe lista de la masa credală în cazul insolvenţei Oţelului de la Tribunalul Bucureşti, e tot mai clar că echipa gălăţeană a devenit un cadavru al unui fost om bogat, jefuit la drumul mare şi din care se îndestulează vulturii, aşteptând să-şi dea obştescul sfârşit, pe data de 4 decembrie conform unor sumbre previziuni…

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Issos » 14-10-2013 11:27

Oare, cate hiene vor sa se mai infrupte din trupul muribund al echipei, noastre dragi. Nu mai e nimic de spus.
+4

Issos

 •  
 •  

#2 Leviathan » 14-10-2013 12:53

Lasa, mai grav e ca alde adamescu cere bani, cat despre primarie, banii trebuiesc recuperati pt ca ne-a pacalit adamescu. I-am umplut conturile si atat.
−5

Leviathan

 •  
 •  

#3 granata » 14-10-2013 19:00

Si cand ma gandesc cat de bucuros eram cand a iesit M.Stan primar,ma gandeam deja la stadion nou,investitor serios,stabilitate financiara la club si lupta pt performanta :sad: .
+4

granata

 •  
 •  

#4 vitzamina » 14-10-2013 19:37

George, cred ca toti ne gandeam asa. Insa toti cei care ar fi putut sa ajute echipa au tradat-o.
+4

vitzamina

 •  
 •  

#5 ADYtza74 » 15-10-2013 09:13

Vechiul primar dadea si el un praf in ochi de bani la club ,dar pentru ca nu putea ajuta mai mult,din cauza hienelor ,ca era un pasionat al echipei si al fotbalului, a decis sa nu vina la stadion.Actualul primar de ce nu vine? Sub vrajeala de scuza ca banii se duc la Adamescu a taiat si sponsorizarea si nici macar un bilet nu cumpara. Nu cred ca i-l da cineva afara.Sau poate nu (mai) suporta scandarile.
+2

ADYtza74

 •  
 •  

#6 florin blondul » 15-10-2013 18:00

marius stan rusine sa iti fie ............ teai folosit de voturile noastre si de imaginea clubului pentru a ajunge la primarie si acum neai uitat ne intorci spatele ai ce ai cu adamescu dar cu echipa ce ai ........toti inafara de viglianti sunt niste hoti inputiti nau o treaba cu clubul asta plecati cu toti narcis dute frate la oitele tale ca in toate emesiunile numai de ei vb lasane si ial si pe adamescu poate are lok langa becali 10000 de ani sa stea acolo k asa merita ca sia batut jok de echipa asta .......... :cry:
+2

florin blondul

Login sau crează cont pentru a comenta              |