STIRI Liga I Fanii au încredere în Viglianti

Viglianti in nou postura, cea de conducatorViglianti in nou postura, cea de conducatorNicio surpriză la sondajul “În cine aveţi încredere din actuala conducere a Oţelului?”, propus timp de  lună de către Dunărea Bătrână. Directorul sportiv Gabriel Alejandro Viglianti este cel mai bine văzut conducător al echipei noastre de către suporterii roş-alb-albaştri. Argentinianul a primit 147 din cele 224 de voturi totale, adică 65,6% demonstrând că fostele glorii ale unei formaţii vor rămâne mereu în inimile fanilor.

Nu mai puţin de 61 de cititori sunt absolut debusolaţi de actuala conducere aceştia răspunzând că nu au încredere în niciunul la chestionarul desfăşurat în perioada 15 septembrie-15 octombrie. Cu siguranţă că la cele 27,2% de opţiuni contra au contribuit decisiv rezultatele foarte proaste ale echipei, coroborate cu nesiguranţa la nivel de club, Oţelul fiind băgată în insolvenţă de actualul patron, care cere bani echipei pentru asigurări şi cazarea la hotelul propriu!
Scăderea de popularitate printre suporteri a directorului general Narcis Răducan este tot mai evidentă. Preşedintele a primit doar 14 voturi (6,3%) în decurs de o lună, mulţi fani reproşându-i campaniile de achiziţii din ultima vreme, eliminarea din lot a unor jucători importanţi precum Grahovac, dar şi desele promisiuni neonorate…
Dacă cei de mai sus mai au totuşi un loc în organigramă, conform suporterilor, conducerea din partea TNG ar trebui să-şi strângă urgent catrafusele! Directorul executiv Remus Pascu şi preşedintele Consiliului de Administraţie Lucian Ciofoaia, sunt consideraţi principalii vinovaţi ai decăderii Oţelului. Ambii oameni ai patronului Adamescu au primit câte un vot în sondajul nostru, adică un procent de 0,4% în decurs de o lună, fiind evident că suporterii nu-i mai vor la Galaţi!   
Începând de astăzi, v-am pregătit un nou sondaj. Întrebarea este “Credeţi că schimbarea antrenorului Ionuţ Badea este o soluţie de salvare?”.

Gabriel Viglianti s-a născut la Córdoba (Argentina) şi a evoluat în cariera sa de fotbalist la Racing de Cordoba, Agrario de Rio Tercero, Union Central, San Jose şi Club Bolivar, fiind adus la Oţelul în anul 2008, după ce a fost remarcat de Marius Stan, în urma vizionării unor DVD-uri. Per total a strâns 119 de meciuri în tricoul formaţiei noastre, marcând 17 goluri şi devenind cel mai titrat străin din istoria Oţelului.
Imediat după ce s-a retras, cei din conducere i-au propus postul de director sportiv pe care l-a acceptat vizibil emoţionat. De atunci, “Vigli” este la fel de implicat şi activ în viaţa echipei precum era şi pe terenul de joc…  

CITEŞTE ŞI: Viglianti – cel mai gălăţean dintre argentinieni

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Steel Dany » 15-10-2013 12:04

RESPECT VIGLIANTI !!!
+4

Steel Dany

  •  
  •  

#2 Alexandru C. » 15-10-2013 12:04

A fost ieri ziua lui Ionut Badea si niciun mesaj de la multi ani, nici o bezea nimica..sa va fie rusine!:)))
+2

Alexandru C.

  •  
  •  

#3 bbk 2007 » 15-10-2013 12:23

Ciofoia si pascu au cont aici? Cum de au cate un vot in sondaj???
+4

bbk 2007

  •  
  •  

#4 Damian » 15-10-2013 13:47

RESPECT Vigli !!!
+4

Damian

  •  
  •  

#5 cosmin-florin » 17-10-2013 02:12

TOT RESPECTUL pentru cineva care isi face meseria asa cum trebuie. BRAVO VIGLIANTI

cosmin-florin

Login sau crează cont pentru a comenta              |