Biletele la Otelul printre cele mai accesibile din Liga IBiletele la Otelul printre cele mai accesibile din Liga IConducerea clubului de fotbal Oţelul a anunţat preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei Gaz Metan Mediaş, sâmbătă, cu începere de la ora 19.00.


Un bilet la Tribuna I sector A, B sau C va costa 15 lei, sector D = 5 lei, unul la Tribuna a II-a, sector B sau C = 10 lei, sector A = 5 lei, Peluza 1 (Nord) sector A sau C = 5 lei, Peluza 1 (Nord) sector B = 2 lei, Peluza 2 (Sud) = 5 lei, Tribuna Zero = 100 lei. Tichetele se pot găsi la cele 4 case de bilete din preajma stadionului, sâmbătă, 19 octombrie, între orele 10.00 şi 19.00.
Femeile și copiii cu vârsta maximă de 14 ani, însoțiți de un adult, beneficiază de intrare gratuită la Tribuna a II-a. Aceeaşi facilitate este adresată și persoanelor cu dizabilități, accesul acestora fiind asigurat exclusiv la Tribuna I.
Partida Oţelul – Gaz Metan Mediaş, care contează pentru etapa a XI-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, 19 octombrie 2013, cu începere de la ora 19.00.