STIRI Liga I Aici sunt banii Oţelului

Ionel CodobanIonel CodobanPreşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Oţelul, Lucian Ciofoaia, a prezentat Federaţiei Române de Fotbal o serie de documente din care rezultă felul în care s-au cheltuit aproape 4 milioane de euro din conturile echipei înainte de preluarea formaţiei de la Dunăre de către TNG.


Astfel, mulţi suporteri au primit în sfârşit răspuns la întrebarea ce s-a întâmplat cu sumele venite din Champions League de dinaintea semnării contractului dintre ArcelorMittal şi The Nova Group. Reamintim faptul că după câştigarea campionatului, conturile echipei au fost burduşite cu peste 20 de milioane de euro, bani care au dispărut complet în numai 2 ani, ajungându-se ca trupa gălăţeană să fie acum în insolvenţă.
Fostul director general al clubului, Marius Stan, actualul primar al oraşului nostru, l-a acuzat în repetate rânduri pe noul patron Dan Grigore Adamescu că ar fi subtilizat 7 milioane de euro, adică ce rămăsese la preluarea echipei de către TNG. Cu toate acestea, edilul s-a eschivat mai mereu la întrebarea: Ce s-a întâmplat cu restul de peste 13 milioane de euro care fuseseră în conturi. Se ştie că s-a plătit o primă de 100.000 de euro pentru jucătorii şi conducerea tehnică care au adus primul titlu la Galaţi, că au fost cheltuieli mari cu disputarea partidelor din Liga Campionilor, dar cu toate acestea tot parcă lipseau destui bani.
Răspunzul a veni astăzi… Ionel Codoban, impresarul care s-a ocupat de majoritatea transferurilor la echipă între 2006 şi 2012, a încasat nu mai puţin de 4 milioane de euro de la Oţelul, bani rezultaţi din comisioane. Incredibil este faptul că Oţelul nu a cheltuit atâţia bani nici măcar pe sumele de transfer propriu-zise ale jucătorilor respectivi. Este adevărat că vorbim aici de jucători importanţi precum Vâtcă, Jula, Szekely, Giurgiu, Grahovac, Perendija, Antal sau Sălăgeanu şi lista ar putea continua, dar incredibil este faptul că agentul FIFA a încasat bani şi la venirea şi la plecarea acestora, sumele fiind colosale pentru Liga I.
Din hârtiile depuse de Ciofoaia la FRF rezultă că Ionel Codoban a încasat 1.650.000 de euro, în perioada 2008-2009, 911.000 de euro în 2011 şi  încă 1.400.000 de euro în 2012, adică un total de 3,96 milioane de euro! Mai mult, impresarul mai are bani de luat de la Oţelul, el fiind înscris la masa credală în procesul de insolvenţă al clubului de la Tribunalul Bucureşti!
Codoban se apără spunând că a meritat aceşti bani, prin prisma faptului că jucătorii aduşi de el şi-au adus din plin aportul la câştigarea titlului şi implicit la câştigarea a peste 20 de milioane de euro de la UEFA şi LPF. De asemenea, el mai declară că a primit banii cu mare întârziere fiind nevoit astfel să plătească din propriul buzunar taxele aferente, deoarece facturase deja tranzacţiile de jucători. Atât de mulţi bani a făcut Codoban de pe urma Oţelului că şi-a permis chiar să împrumute clubul în 2012 cu 2 miliarde de lei vechi! E adevărat tranzacţiile sunt legale şi probabil fiecare leuţ este trecut în contabilitate, dar din punct de vedere moral Oţelul se poate considera păcălită, având în vedere că probabil nu s-a scos din transferul jucătorilor lui Codoban câţi bani a luat acesta din comisioane…
Mai mult, cu toate că a primit atâţia bani de pe urma echipei gălăţene, Oţelul tot a avut de suferit sezonul trecut de pe urma impresarului, deoarece nu a plătit o parte din sume fiind penalizată cu 2 puncte şi achitând penalităţi de peste 200.000 de euo!
Între timp noua conducere de la Bucureşti a încheiat orice asociere cu Codoban, o parte a jucătorilor impresariaţi de acesta fiind chiar înlăturaţi. Bineînţeles că în urma acestor dezvăluiri, mai vechii noştri “prieteni” Marian Iancu şi Adrian Porumboiu au sărit ca arşi, deşi în cazul de faţă doar clubul Oţelul se poate declara păgubit de afacerile dintre Stan şi Codoban.

Ionel Codoban: “Cele expuse de către administratorul special sunt deformate. Totul se reflectă atât în contabilitatea mea, cât şi în cea a clubului. Eu fac ce spune legea, în funcţie de ea s-au plătit şi banii. Actele sunt bine puse la punct, iar eu nu am ce să ascund. Eu ce să fac dacă atunci clubul a avut să-mi dea banii? Totul este super în regulă!! Nu îmi fac nici o problemă. Oțelul a avut buget mic? Păi numai din televizări au luat 2-3 milioane de euro, plus bani în urma transferurilor, la care se mai adaugă venituri. Sunt liniştit din orice punct de vedere şi nu am de ce să-mi fac griji. Poate să vină oricine să mă investigheze, chiar şi DNA-ul pentru colaborarea cu Oțelul!Banii pe care eu i-am luat sunt adunaţi în urma unei colaborări de cinci-şase ani, iar eu am plătit taxe de 24% la stat pentru ce am încasat. Sunt total sincer! Singurul act care lipseşte e acela prin care se clarifică încetarea raporturilor contractuale dintre mine şi Oțelul, dar pot spune şi eu că s-a pierdut din vina altora. De unde ştie domnul Ciofoaia ce era atunci, ce se făcea, ce nu? Era cumva la club la Oțelul? A cărat actele de la club cu sacii, poate s-au mai pierdut din ele…Cred că s-a întins coarda prea mult cu acest caz. Ce treabă poate să aibă relaţia mea cu FRF în lupta dintre Vaslui, Timişoara şi Oțelul pentru titlu? Nu LPF organizează campionatul? M-a văzut pe mine cineva vreodată la LPF? Timişoara şi Vaslui s-au împiedicat singuri, Timişoara a pierdut meciuri cu echipe de doi lei. Eu îi înţeleg şi pe domnii Porumboiu şi Iancu, au băgat bani mulţi şi nu au reuşit să câştige titlul. Mai ales domnul Porumboiu, care a investit cei mai mulţi bani din fotbalul românesc. Îmi pare rău de Vaslui pentru că s-a ajuns aici, dar eu aveam de luat nişte bani şi nu au vrut să mi-i dea. La transferul lui Antal de la Oțelul la Vaslui nu am reprezentat toate cele trei părţi, cum s-a zis, am reprezentat doar Vasluiul. Nici Oțelul, nici jucătorul. Atât spun, am semnat actul dintre părţi ca reprezentant al clubului. Da, am câştigat bani! Dar ce, muncesc pe gratis? Însă jucătorii aduşi de mine au făcut performanţă, au câştigat un titlu, iar Oțelul a câştigat mulţi bani. Când colaboram cu Vasluiul, Porumboiu nu ştia că sunt bandit? Sau atunci nu mai eram? Când umbla după mine să mă duc la Vaslui, să-i câştig titlul, să-i aduc jucători, să-i fac echipă ca la Oțelul nu mai eram aşa cum spune acum că sunt? Iancu a distrus Timişoara! Eu stau să mă uit în gura lui? Mai bine să-şi rezolve problemele lui că sunt serioase. Mă rog, chiar nu vreau să intru în polemici cu domnii Porumboiu şi Iancu. Campionatul s-a pierdut pe greşelile lor, au pierdut meciuri uşoare şi oricum aş putea să zic şi eu multe lucruri despre meciul acela dintre Vaslui şi Timişoara, dar nu o mai fac, ştie presa mult mai bine ce s-a întâmplat.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 mateuts37 » 18-10-2013 21:02

sper sa se utosesizeze utoritatile si sa verifice daca asta a dat la stat impozitul pentru sumele incasate, asa cum el insusi sustine
+2

mateuts37

 •  
 •  

#2 cry75 » 18-10-2013 21:11

Citez pe mateuts37:
sper sa se utosesizeze utoritatile si sa verifice daca asta a dat la stat impozitul pentru sumele incasate, asa cum el insusi sustine

o fi dat "impozitul" unde trebuia ,cum se procedeaza la noi si nu se mai sesizeaza nimeni. Zici ca i-a adus pe Van Persie si Tevez sa joace in Tiglina 3 , si tot nu cred ca lua 4 milioane comision. izbitoare semanare de mustata a acestui individ, Codoban.
+1

cry75

 •  
 •  

#3 hahalera » 18-10-2013 21:28

Pai si, pana la urma, care-i stirea? Lotul cu care s-a luat campionatul a costat +/- 4 mil, si nu 250 mii cum se credea. Oricum, se crucea o europa intreaga cum de un campionat care trimite o echipa direct in grupele UCL este castigat de o echipa care a investit 250 mii in lotul de jucatori. Hai sa nu fim ipocriti... daca s-ar fi facut in perioada 2007-2009 (cand au fost adusi majoritatea jucatorilor cu care s-a luat titlul in 2011) un sondaj pe DB cu intrebarea "sunteti de acord ca Otelul sa investeasca 4 mil de euro ca sa-si faca echipa cu care sa se bata la titlu in 2-3 ani" cam ce credeti ca ati fi votat? Acu, cu sacii in caruta, e usor sa cautam nod in papura... inteleg dezamagirea unora ca titlul de campioana din 2011 a costat mult mai mult decat s-a crezut initial, dar "Otelul (super) campioana" e "priceless" (cel putin pt mine).
−2

hahalera

 •  
 •  

#4 Raducu.fcog » 18-10-2013 21:29

Problema nu e daca a plătit sau nu impozit la aceste comsioane..ci ca aceste comisioane sunt supraevaluate,cum sa i-l vinzi pe Julia cu 700.00€ si el sa incaseseze comision 500.000..Giurgiu 500.000€ si comisionul încasat 400.000....si lista continua Salageanu,Antal,etc....Abia acum ne dam seama de ce planurile lui Marius Stan erau legate de Galati,pentru ca aici nu avea patron,si era o vaca buna de muls...de ce jucătorii abia așteaptă sa plece pentru ca sunt tratati ca minte slugi deși ei sunt cei ce muncesc,iar cei din birouri încasează milioane de euro..nu se poate ca suma plătită jucătorilor si stafului aferente bonusurilor Câștigători campionatului sa fie in valoare de 2 mi-l €..iar un impresar ce a adus 4-5 jucătorii sa încaseze 4!
+3

Raducu.fcog

 •  
 •  

#5 MARIO 23 » 18-10-2013 21:30

Eee,acum a venit momentul ca domnu' primar sa raspunda la cateva intrebari serioase.Pana acum s-a tot eschivat,de-acum insa incepe sa se infunde...
+3

MARIO 23

 •  
 •  

#6 hahalera » 18-10-2013 21:44

Citez pe hahalera:
Pai si, pana la urma, care-i stirea? Lotul cu care s-a luat campionatul a costat +/- 4 mil, si nu 250 mii cum se credea. Oricum, se crucea o europa intreaga cum de un campionat care trimite o echipa direct in grupele UCL este castigat de o echipa care a investit 250 mii in lotul de jucatori. Hai sa nu fim ipocriti... daca s-ar fi facut in perioada 2007-2009 (cand au fost adusi majoritatea jucatorilor cu care s-a luat titlul in 2011) un sondaj pe DB cu intrebarea "sunteti de acord ca Otelul sa investeasca 4 mil de euro ca sa-si faca echipa cu care sa se bata la titlu in 2-3 ani" cam ce credeti ca ati fi votat? Acu, cu sacii in caruta, e usor sa cautam nod in papura... inteleg dezamagirea unora ca titlul de campioana din 2011 a costat mult mai mult decat s-a crezut initial, dar "Otelul (super) campioana" e "priceless" (cel putin pt mine).


Si as mai adauga ca Iancu (de la TM) a "sifonat" cam aceeasi suma (din bani publici) fara sa aiba nici o performanta notabila; aici, la Otelul, nu e vorba de bani de la bugetul primariei, asa ca nu vad de unde atata agitatie. E drept, faptul ca s-a facut "pe sest" arunca o umbra de indoiala asupra personajelor implicate. Insa, oricum ar fi, nu de-aci se trage insolventa clubului, pt ca si cu sau fara acele 4 mil, Ciofoaia si asociatii n-au luat un club "pe minus", ci unul cu ceva bani in cont (chiar daca nu asa de multi cat ar fi crezut ei).
−1

hahalera

 •  
 •  

#7 whitesmith » 18-10-2013 21:51

Cand auzi pe acest domn, citez: "Însă jucătorii aduşi de mine au făcut performanţă, au câştigat un titlu, iar Oțelul a câştigat mulţi bani." zici ca a transpirat si si-a dat el sufletul pe teren, plus ca a incurajat echipa din tribune.

whitesmith

 •  
 •  

#8 hahalera » 18-10-2013 22:09

Citez pe cry75:
Citez pe mateuts37:
sper sa se utosesizeze utoritatile si sa verifice daca asta a dat la stat impozitul pentru sumele incasate, asa cum el insusi sustine

o fi dat "impozitul" unde trebuia ,cum se procedeaza la noi si nu se mai sesizeaza nimeni. Zici ca i-a adus pe Van Persie si Tevez sa joace in Tiglina 3 , si tot nu cred ca lua 4 milioane comision. izbitoare semanare de mustata a acestui individ, Codoban.


Ia uite aici

hereisthecity.com/.../...

Dupa cum vezi, nu la noi in Romania s-a inventat "spaga la impresari". Chiar nu vrei sa stii cam ce sume s-au platit in mandatul lui Ferguson pe transferurile lui Tevez si van Persie pe care-i invoci tu. Si ca tot pomenishi de Tevez...
s-a transferat in 2007 la Man Utd pt 20 mil de lire (nu euro), bani platiti catre o firma de impresariat (MSI), si nu catre WestHam Utd unde activa jucatorul. Iar in urma unui proces la TAS, MSI a platit 2 mil de lire lui WestHam, restul revenind firmei de impresariat. Ne place sau nu, cam astea sunt sumele platite la impresari. Acu imaginati-va cam cati bani au incasat impresarii din transferuri gen CR7 sau Gareth Bale.

hahalera

 •  
 •  

#9 Dregan » 18-10-2013 22:23

Citez pe hahalera:
Pai si, pana la urma, care-i stirea? Lotul cu care s-a luat campionatul a costat +/- 4 mil, si nu 250 mii cum se credea. Oricum, se crucea o europa intreaga cum de un campionat care trimite o echipa direct in grupele UCL este castigat de o echipa care a investit 250 mii in lotul de jucatori. Hai sa nu fim ipocriti... daca s-ar fi facut in perioada 2007-2009 (cand au fost adusi majoritatea jucatorilor cu care s-a luat titlul in 2011) un sondaj pe DB cu intrebarea "sunteti de acord ca Otelul sa investeasca 4 mil de euro ca sa-si faca echipa cu care sa se bata la titlu in 2-3 ani" cam ce credeti ca ati fi votat? Acu, cu sacii in caruta, e usor sa cautam nod in papura... inteleg dezamagirea unora ca titlul de campioana din 2011 a costat mult mai mult decat s-a crezut initial, dar "Otelul (super) campioana" e "priceless" (cel putin pt mine).


Stirea era ca Otelul a ajuns in insolventa dupa ce a avut 20 de milioane de euro... Iar la asta au contribuit destule persoane incepand cu Codoban, Stan, Bors si terminand cu Adamescu. Nu dezamageste pe nimeni titlul sau "cat a costat el", doar situatia in care am ajuns acum la numai 2 ani.
+1

Dregan

 •  
 •  

#10 hahalera » 18-10-2013 22:28

Citez pe Dregan:
Citez pe hahalera:
Pai si, pana la urma, care-i stirea? Lotul cu care s-a luat campionatul a costat +/- 4 mil, si nu 250 mii cum se credea. Oricum, se crucea o europa intreaga cum de un campionat care trimite o echipa direct in grupele UCL este castigat de o echipa care a investit 250 mii in lotul de jucatori. Hai sa nu fim ipocriti... daca s-ar fi facut in perioada 2007-2009 (cand au fost adusi majoritatea jucatorilor cu care s-a luat titlul in 2011) un sondaj pe DB cu intrebarea "sunteti de acord ca Otelul sa investeasca 4 mil de euro ca sa-si faca echipa cu care sa se bata la titlu in 2-3 ani" cam ce credeti ca ati fi votat? Acu, cu sacii in caruta, e usor sa cautam nod in papura... inteleg dezamagirea unora ca titlul de campioana din 2011 a costat mult mai mult decat s-a crezut initial, dar "Otelul (super) campioana" e "priceless" (cel putin pt mine).


Stirea era ca Otelul a ajuns in insolventa dupa ce a avut 20 de milioane de euro... Iar la asta au contribuit destule persoane incepand cu Codoban, Stan, Bors si terminand cu Adamescu. Nu dezamageste pe nimeni titlul sau "cat a costat el", doar situatia in care am ajuns acum la numai 2 ani.


Ok, dezamagiti suntem cu totii... comisioane la impresari au mai platit si altii, chiar mult mai mari, dupa cum am explicat intr-o alta postare; o echipa de fotbal cam are nevoie de jucatori sa-si desfasoare activitatea. Insa asigurari la Astra nu stiu cate cluburi si-au facut si-as fi curios sa aflu cam ce acopera acea asigurare.
−3

hahalera

 •  
 •  

#11 Dregan » 18-10-2013 22:31

Citez pe hahalera:
Ok, dezamagiti suntem cu totii... comisioane la impresari au mai platit si altii, chiar mult mai mari, dupa cum am explicat intr-o alta postare; o echipa de fotbal cam are nevoie de jucatori sa-si desfasoare activitatea. Insa asigurari la Astra nu stiu cate cluburi si-au facut si-as fi curios sa aflu cam ce acopera acea asigurare.

Stai linistit ca nu-i scoate nimeni din ecuatie pe astia de la TNG. Sunt la fel de vinovati, mai ales ca s-au bagat la masa credala cu Astra cu tot sa ia si pielea de pe Otelul. Pana la urma ei au bagat clubul in insolventa, dar i-au "ajutat si altii pe parcurs. Pana la urma doar noi suporterii o luam in freza si ramanem fara echipa...

Dregan

 •  
 •  

#12 vitzamina » 18-10-2013 23:02

Carevasazica cei care il arata pe Stan ca imaculat au mai pierdut o ancora.
Iata ce a facut si Stan pentru club. Si ne mai asteptam ca Ciofoaia si Pascu sa gandeasca ros-alb-albastru... Cand unul din cei care au fost pe teren cu Juventus isi bate joc...
+2

vitzamina

 •  
 •  

#13 Raducu.fcog » 18-10-2013 23:12

Doamne citesc pe aici si ma minunez ...noi,Otelul,plătim comisioane unor impresari sa ne vinda jucătorii???deci noi ii dam comision lui codoban 500.000€ sa ni -l vândă pe Julia cu 700.000€???oare nu vedeti mizeria asta,nu vedeți ce manevre s-au făcut la acest club.....da sunt de acord sa se dea comisioane la impresari in momentul când se aduce un jucător bun,insa in momentul când noi vreme plătim sa ne vindem proprii jucatori e grav!!!!iar aceasta problema nu ae legătura cu TNG!
+1

Raducu.fcog

 •  
 •  

#14 Steel Dany » 19-10-2013 00:26

a revenit ilie gsp.ro/.../...

Steel Dany

 •  
 •  

#15 hahalera » 19-10-2013 02:33

Citez pe Dregan:
Citez pe hahalera:
Ok, dezamagiti suntem cu totii... comisioane la impresari au mai platit si altii, chiar mult mai mari, dupa cum am explicat intr-o alta postare; o echipa de fotbal cam are nevoie de jucatori sa-si desfasoare activitatea. Insa asigurari la Astra nu stiu cate cluburi si-au facut si-as fi curios sa aflu cam ce acopera acea asigurare.

Stai linistit ca nu-i scoate nimeni din ecuatie pe astia de la TNG. Sunt la fel de vinovati, mai ales ca s-au bagat la masa credala cu Astra cu tot sa ia si pielea de pe Otelul. Pana la urma ei au bagat clubul in insolventa, dar i-au "ajutat si altii pe parcurs. Pana la urma doar noi suporterii o luam in freza si ramanem fara echipa...


Bun, insa ce sustin eu aici este ca cele 4 milioane scurse catre Codoban si/sau Stan macar s-au soldat cu un titlu care a adus cel putin dublu/triplu (ca totusi nu cred nici povestile cu 20 mil) in conturile clubului. Cele 4 milioane platite pe asigurarea la TNG nu vad cam ce titlu/trofeu sau profit ar putea aduce clubului si asta cred ca e mai ingrijorator acum... de bine de rau, Codoban e istorie (din cate stiu, actuala conducere a rupt relatiile cu Codoban si, apropos, cat plangem acum dupa Grahovac...), n-are decat sa-l balacareasca pe Porumboiu in voie. Stirea despre Silviu Ilie din gsp, daca e adevarata, mi se pare mult mai grava decat treaba asta... in fine, e parerea mea. Hai c-o victorie maine cu Mediasul!

hahalera

 •  
 •  

#16 surynam » 19-10-2013 06:54

Eu stiu ca Otelul a fost campioana.Scopul scuza mijloacele,am fost fericit atunci,am iesit in strada cum nu o mai facusem niciodata.Senzatia de campion nu o poti uita chiar daca vin unii frustrati acum si spun ca ei au facut si au dres.Steaua are 24 de titluri din care 20 bazate pe comanda de sus,asa ca noi atunci cand am castigat campionatul am fost atat de fericiti incat daca ne spunea cineva ca Stan a dat 20 mil de euro ca sa ne simtim asa eram in stare sa facem cheta sa mai dam 20 ....Sunt Galatean si daca vine cineva la mine si-mi zice "hai sa strangem bani sa o scoatem pe Otelul campioana la anul "eu unul as da in fiecare luna banii de tigari .(as trai sanatos si fericit).Hai Otelul Galati!!!!!
−2

surynam

 •  
 •  

#17 kingston » 19-10-2013 12:09

Citez pe surynam:
Eu stiu ca Otelul a fost campioana.Scopul scuza mijloacele,am fost fericit atunci,am iesit in strada cum nu o mai facusem niciodata.Senzatia de campion nu o poti uita chiar daca vin unii frustrati acum si spun ca ei au facut si au dres.Steaua are 24 de titluri din care 20 bazate pe comanda de sus,asa ca noi atunci cand am castigat campionatul am fost atat de fericiti incat daca ne spunea cineva ca Stan a dat 20 mil de euro ca sa ne simtim asa eram in stare sa facem cheta sa mai dam 20 ....Sunt Galatean si daca vine cineva la mine si-mi zice "hai sa strangem bani sa o scoatem pe Otelul campioana la anul "eu unul as da in fiecare luna banii de tigari .(as trai sanatos si fericit).Hai Otelul Galati!!!!!

:o Adica aia au facut manarii, s-au imbogatit...Ne-au jucat stanica&co pe degete cum au vrut. Si vad ca o fac in continuare.
+2

kingston

 •  
 •  

#18 DanielT » 19-10-2013 12:11

Asta e inca o incercare a celor din TNG sa ascunda ce se intampla acum la club. Daca lucrurile stau asa cum spun ei atunci cine i-a pus sa ia actiunile unui club plin de datorii? Codoban a luat 4 milioane in conditiile in care clubul Otelul a iesit campion si a jucat in Champions League? Eu i-as mai da inca o data 4 milioane sa ne mai faca o data campioni. S-a trezit acum porcul de Iancu dupa ce a distrus fotbalul dintr-un oras minunat cum e Timisoara? Daca erau mai buni ca noi ne bateau in ultimul meci si totul era asa cum doreau ei.
Otelul a luat pe blat primul campionat din istoria Galatiului? Dupa statisticile acelui an echipa Otelul a fost cea mai buna. Am avut niste jucatori deosebiti antrenati de unul dintre cei mai organizati antrenori romani. Restul sunt doar vorbe.
−1

DanielT

 •  
 •  

#19 Hagi » 19-10-2013 17:02

Citez pe FaustinoDan:
Asta e inca o incercare a celor din TNG sa ascunda ce se intampla acum la club. Daca lucrurile stau asa cum spun ei atunci cine i-a pus sa ia actiunile unui club plin de datorii? Codoban a luat 4 milioane in conditiile in care clubul Otelul a iesit campion si a jucat in Champions League? Eu i-as mai da inca o data 4 milioane sa ne mai faca o data campioni. S-a trezit acum porcul de Iancu dupa ce a distrus fotbalul dintr-un oras minunat cum e Timisoara? Daca erau mai buni ca noi ne bateau in ultimul meci si totul era asa cum doreau ei.
Otelul a luat pe blat primul campionat din istoria Galatiului? Dupa statisticile acelui an echipa Otelul a fost cea mai buna. Am avut niste jucatori deosebiti antrenati de unul dintre cei mai organizati antrenori romani. Restul sunt doar vorbe.

Sunt de accord cu ceea ce ai scris mai sus. Sa spuna acum Raducan cu ce impresari colaboreaza si ce jucatori au ajuns la Otelul.
−1

Hagi

Login sau crează cont pentru a comenta              |