STIRI Liga I Cătălin Popa la centru

Catalin PopaCatalin PopaComisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Cătălin Popa (Piteşti) să conducă la centru partida dintre Oţelul şi Gaz Metan Mediaş, din cadrul etapei a 11-a a Ligii I la fotbal.


Acesta va fi ajutat la cele două margini de arbitrii asistenţi Cristian Nica (Ploieşti), respectiv Andrei Constantinescu (Bucureşti), în timp ce rezervă va fi Eduard Ioniţă (Constanţa). Observator al brigăzii de arbitri a fost desemnat Sorin Boca din Iaşi, în timp ce de buna desfăşurare a meciului se va îngriji Ion Craiu din capitală.
Cătălin Popa are doar 19 meciuri în Liga I în patru sezoane, dar în niciuna dintre aceste partide nu s-au impus gazdele! În acest an el a arbitrat două jocuri de campionat, ambele câştigate de oaspeţi. Mai mult, Gaz Metan Mediaş nu are nicio înfrângere în cele două meciuri disputate cu acest arbitru la centru.
Partida Oţelul Galaţi – Gaz Metan Mediaş se va disputa, azi, 19.10.2013, cu începere de la ora 19.00, jocul urmând să fie transmis în direct de postul DigiSport, dar toţi fanii gălăţeni sunt aşteptaţi alături de echipa roş-alb-albastră în tribune şi peluze!

Login sau crează cont pentru a comenta              |