STIRI Liga I Ilie acuză, apoi neagă totul

Silviu IlieSilviu IlieFundaşul stânga Silviu Ilie a revenit de curând la antrenamentele echipei, ba mai mult a intrat pentru prima oară într-un joc oficial (la “satelit”) după 1 an şi 3 luni de la o gravă accidentare, suferită în prima etapă a sezonului trecut.

Foarte mulţi s-au întrebat de ce jucătorul de 25 de ani a avut nevoie de o perioadă atât de mare de recuperare. Imediat după ce s-a întors de la Bologna, Ilie a făcut câteva declaraţii surprinzătoare, pe care le-a negat însă imediat după. El a dat vina pe staff-ul medical, dar şi pe felul în care a fost tratat de actuala conducere, spunând că a fost nevoit să se trateze pe cheltuiala sa, deşi avea asigurare, iar facturile numai ieftine nu au fost. La numai o zi după apariţia acestor declaraţii, fotbalistul a negat totul pentru site-ul oficial, ajungând probabil la o înţelegere cu actuala conducere…

Silviu Ilie (18 octombrie): "Mi s-a rupt tendonul lui Ahile. După o operaţie la Bucureşti am stat două luni în ghips şi nu ar fi trebuit. Mi s-a atrofiat muşchiul şi de aici au urmat numai probleme. Trebuia să-mi fie pusă o atelă ghipsată, ca altor fotbalişti. De curând am ajuns în ţară, de la Isokinetic Medical din Bologna, unde am efectuat recuperarea şi de câteva zile am reînceput antrenamentele. Eu trebuia să ajung la Bologna din primă fază, vorbisem cu cei de la club să mă susţină, dar nu au fost de acord. Am mers pe cheltuiala mea, adică 10.000 de euro. Atât m-au costat câteva săptămâni în Italia. Şi reţineţi că nu am mâncat o dată în oraş. Ajungeam dimineaţa la ora 10:00 la spital, aveam antrenament până la 13:00, mâncam un sandwich, fiindcă atât îmi permiteam. Stăteam pe nişte bănci întins ca să mă odihnesc şi apoi la ora 15:00 reluam antrenamentele. Nu aveam timp să merg acasă în acest interval şi nu aveam bani cu ce să ajung. A fost foarte greu. Oţelul nu m-a tratat ca pe un fotbalist profesionist. M-am simţit aruncat ca o cârpă. Clubul se foloseşte de tine ca jucător, câştigă milioane de euro din Champions League şi din campionat şi când te accidentezi nu te mai bagă nimeni în seamă. Te aruncă la coş ca pe o cârpă care s-a murdărit şi nu o mai spală. Aşa m-am simţit eu. Plus că aveam asigurare medicală făcută de club. N-am primit nimic de pe urma acestei poliţe şi dacă am pus şi eu câteva întrebări mi s-a răspuns scurt: Cum justifici tu că noi am luat banii? Denis Alibec m-a ajutat enorm. Am fost la el acasă la Bologna, am mâncat de cîteva ori după antrenamente, e un băiat super. Suntem prieteni şi vreau să-i mulţumesc pentru tot ajutorul oferit cât am fost la Bologna."

Silviu Ilie (19 octombrie, pentru site-ul oficial): „Nu credeam că se va ajunge în această situație în urma unui simplu interviu în care eram rugat să prezint cum a decurs perioada grea de recuperare. Niciodata nu am atacat și nici nu voi ataca clubul la care am crescut și alături de care am făcut cele mai mari performanțe. Sunt bucuros că am revenit pe gazon și promit că voi da, ca și până acum, totul pentru Oțelul !”

Silviu Ilie este născut în Galaţi şi este unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului de pe aceste meleaguri. El a mai evoluat în cariera sa la concitadina Dunărea, sub formă de împrumut, între 2005 şi 2007. Apoi a revenit la Oţelul unde a strâns per total 120 meciuri, marcând 5 goluri şi devenind campion în 2011! De asemenea, numărul 14 pe tricou de la Oţelul, are 3 prezenţe în naţionala de seniori a României, a fost om de bază al reprezentativei U21 a României, cu 16 jocuri, plus încă 1 meci în selecţionata U23.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 vitzamina » 22-10-2013 12:05

Declaratiile de pe 18 octombrie au fost publicate in gsp ?
Pai nu m-ar mira sa fie interpretate ...
Pe de alta parte ... nu m-ar mira nici sa fie presiuni din partea conducerii ...
Insa un fotbalist profesionist nu da declaratii fara acordul propriului club, de obicei. Si nu prea are logica sa ataci pe cineva care te are sub contract ca poti pati multe lucruri neplacute.
Poate adevarul e, cum se obisnuieste pe la club, altundeva.
−2

vitzamina

  •  
  •  

#2 Florin22 » 22-10-2013 15:56

Chiar daca declaratie este sau nu adevarata el ar trebui sa o lase mai moale cu spartul semintelor pe faleza dunarii si sa inceapa sa joace, sa isi revina mai repede si sa demonstreze ca este bun, chiar daca a fost accidentat a fost cam praf inainte de accidentare.
+1

Florin22

Login sau crează cont pentru a comenta              |