STIRI Liga I Marquinhos suspendat

8 Marquinhos8 MarquinhosOţelul joacă luni, de la 20:30, în deplasare la Constanţa în faţa celor de la Săgeata Năvodari, iar echipa noastră nu se poate baza pe golgeterul din acest sezon – Marquinhos. Brazilianul a încasat sâmbătă cel de-al patrulea său cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat automat o etapă din acest motiv.


La capitolul indisponibili din cauza accidentărilor îi avem în continuare pe Lucian Murgoci şi Alexandru Zaharia, în timp ce Silviu Ilie, a intrat în programul formaţiei “satelit” pentru a se reacomoda cu meciurile oficiale.

În schimb vor reveni Cristian Brăneţ şi Gabriel Giurgiu, ambii după supendări primite în urma eliminărilor din meciurile anterioare, cu menţiunea că mijlocaşul central are 3 cartonaşe galbene, un eventual avertisment în partida cu Săgeata Năvodari, făcându-l să stea în partida de pe propriul teren cu FC Botoşani.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 23-10-2013 22:56

mai bine nu ar mai reveni nici branet ,nici giurgiu care e o catastrofa de la inceputul campionatului incoace !

Viorel Craciun

  •  
  •  

#2 Viorel Craciun » 23-10-2013 23:11

apropos de Marquinhos ,golul marcat de acesta , a fost precedat de sutul lui iorga tras la nimereala si in care mingea s-a lovit de jucatorii Mediasului ! la acea gramada a bucuriei se vede pe reluare ca iorga nu are nici o treaba cu grupul care se bucura ! in schimb ,brazilianul se duce si il imbratiseaza pe badea !mie mi-a dat de gandit aceasta atitudine !ultimele meciuri s-au pierdut in ultimele minute ,cand "veteranii " au comis greseli grave ! nu cumva atmosfera de la vestiar nu e in regula ? voi ce parere aveti ? :sad:
+1

Viorel Craciun

  •  
  •  

#3 R4dioh3ad » 24-10-2013 00:18

Sunt complet de acord cu tine...am semnalat si eu lucrul asta inca de la meciul cu astra...

R4dioh3ad

  •  
  •  

#4 romeo » 24-10-2013 08:28

welcome in the group! Badea , nu are suficienta autoritate sa ii tina pe tusa pe figuranti gen Iorga! chiar si pentru acest motiv trebuie sa plece ...

romeo

  •  
  •  

#5 gopolino20 » 24-10-2013 15:42

cert este ca s-au format doua bisericute: una din straini (care pana acum niciodata nu au fost integrati - Ex: filiera sarba: Perendija, Sipovici, Punosevac, Simaitis, Grahovac.......si cea romana Ex: Paraschiv, Iorga, Neagu, Sarghi, Giurgiu, Branet, Costin).....acum am schimbat sarbii cu sud americanii.....asta se vede din toate pozele, din toata atitudinea din absolut tot.....prb este limba si acomodarea, dar cum?????? poti sa-i integrezi, oare?????cand romanii nu au mentalitate de profesionisti, si nu-ibaga in seama, pe straini.....asta e o sa vedem din iarna incolo ce va fi si cine va ramane......oricum nu mai vreau sa-i vad pe foarte multi din jucatorii actuali la echipa.....

gopolino20

Login sau crează cont pentru a comenta              |