STIRI Liga I Scandal Oţelul vs Danubius

Siderurgistul - marul discordiei intre Primarie si TNGSiderurgistul - marul discordiei intre Primarie si TNGOdată cu achiziţionarea echipei de fotbal, The Nova Group a primit în administrare şi Baza Sportivă Zoltan David, cât şi Baza “Siderurgistul”, aceasta din urmă fiind folosită ca spaţiu pentru birouri pentru conducerea FC Oţelul din partea TNG.

Numai că, dacă fosta Ancora le aparţine acum în totalitate bucureştenilor, complexul “Siderurgistul” a fost cedată de către ArcelorMittal oamenilor lui Adamescu printr-un contract de comodat pe o perioadă de 5 ani. Cu toate acestea, cei de la Oţelul consideră că au drepturi depline asupa bazei sportive, iar ieri au încercat să alunge jucătoarele de handbal de la HC Danubius, pentru a face loc echipei de fotbal feminin în minihotelul din complex.
Astfel, s-a născut un nou scandal între Primărie care ajută formaţia de handbal pe de o parte şi trupa lui Adamescu pe de alta. Primii îi acuză pe cei de al TNG că au încercat acest lucru pentru că la Baza Sportivă Zoltan David, acolo unde erau cazate fotbalistele Oţelului, refuză să dea drumul la căldură deoarece ar fi nevoiţi să achite facturile, în timp ce la “Siderurgistul” cheltuielile sunt acoperite de către Primărie. Nici cei de a TNG nu se lasă şi explică că au dreptul de a sta acolo, ei încercând să-şi impună punctul de vedere cu ajutorul fimei de pază pe care o deţin.
Până la urmă conflictul s-a aplanat, dar starea de tensiune între cele două părţi pare că va  mai naşte astfel de scandaluri periodice…

Dan Pantea (preşedinte HC Danubius): „Un reprezentant al clubului Oţelul mi-a solicitat săptămâna trecută câteva camere în locaţia unde stau handbalistele noastre, pentru fotbaliste, invocând faptul că la baza Ancora, unde dispun de 20 de locuri, nu au căldură. Au făcut presiuni, ne-au ameninţat că vor sparge uşile şi vor intra cu forţa. Din câte am înţeles, la Ancora există o centrală performantă, dar problema e că cei de la Oţelul vor gratuitate şi ca alţii să le plătească utilităţile. Marţi au solicitat şi intervenţia poliţiei, noi am prezentat hârtia de la Primărie prin care ni se oferă posibilitatea de a utiliza complexul sportiv, inclusiv minihotelul. Li s-au oferit spaţii de cazare în altă parte, n-au acceptat, ceea ce dovedeşte că nu sunt de bună credinţă. Cei de la Oţelul nu sunt proprietarii bazei şi nu am înţeles deloc metodele pe care le-au folosit.”

Remus Pascu (director executiv Oţelul): „Persoanele care desfăşoară activităţi sau care ocupă fără drept spaţiile aflate în custodia FC Oţelul, sunt somate să părăsească incinta bazei.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 24-10-2013 11:29

Ce echipa mai este ca noi care sa aiba scandal cu toata lumea?

Alexandru C.

Login sau crează cont pentru a comenta              |