STIRI Liga I Şi Cojoc e indisponibil

Samoel CojocSamoel CojocVechea problemă a Oţelului, lipsa fundaşilor de bandă, dă din nou bătăi de cap staff-ului tehnic înaintea meciului capital cu Săgeata, care se va disputa luni, de la 20:30.

Samoel Cojoc s-a accidentat la genunchi şi va lipsi o perioadă destul de lungă. Singura soluţie de a-l înlocui este Joao Felipe Antunes, deşi este tot mai clar că brazilianul are un stil mult prea ofensiv pentru a fi fundaş lateral.
De asemenea, probleme mari sunt şi în banda stângă, acolo unde Lucian Murgoci lipseşte de mai multă vreme, în urma unei fracturi, iar Dan Popescu este în acest moment singura soluţie. Ar mai fi Silviu Ilie, dar acesta abia a revenit pe teren într-un meci oficial, după un an şi trei luni, el făcând parte din lotul „satelitului”pentru moment.
Echipa noastră nu se poate baza nici pe golgeterul din acest sezon – Marquinhos. Brazilianul a încasat cel de-al patrulea său cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat automat o etapă din acest motiv.
La capitolul indisponibili din cauza accidentărilor îl avem în continuare şi pe Alexandru Zaharia, care după transferul din iarnă, de la Turnu Severin, nu a apucat încă să debuteze la Oţelul!
În schimb vor reveni Cristian Brăneţ şi Gabriel Giurgiu, ambii după supendări primite în urma eliminărilor din meciurile anterioare, cu menţiunea că mijlocaşul central are 3 cartonaşe galbene, un eventual avertisment în partida cu Săgeata Năvodari, făcându-l să stea în partida de pe propriul teren cu FC Botoşani.

Ionuţ Badea: „E adevărat că avem ceva probleme, Marquinhos e suspendat, iar Cojoc are dureri la genunchi de două săptămâni, dar mergem să câştigăm la Săgeata, chiar dacă va fi un duel cu ambele echipe în foame de puncte.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Issos » 27-10-2013 11:34

O doamne e greu fara Cojoc, Antunes la meciul cu Gaz a avut momente cand avea probleme chiar si cu echilibrul, ca sa nu mai vorbim de controlul balonului.
+2

Issos

  •  
  •  

#2 Johnny8 » 27-10-2013 12:25

mare pierdere ..... betivanu asta , un ingamfat......vai de steaua lui un boschet
−3

Johnny8

  •  
  •  

#3 Issos » 27-10-2013 17:00

Citez pe Johnny8:
mare pierdere ..... betivanu asta , un ingamfat......vai de steaua lui un boschet

Pana una alta, Cojoc a contribuit la castigarea campionatului. Nu e normal sa jignesti in aceasta maniera.
+1

Issos

  •  
  •  

#4 Myhay20 » 27-10-2013 21:49

Sezonul ala nu a prins nici un meci! Era accidentat!
+1

Myhay20

  •  
  •  

#5 babacu29 » 27-10-2013 22:37

A jucat in 7 meciuri...si eu unul cred ca nu prea sunt multi fundasi dreapta cu calitatile lui...si tu johnny8,o intrebare pt.tine:in primul rand nu cred ca frumos sa vb.asa...dar daca tot vrei sa o faci,spune-i asta face to face...:-):-):-)...nici fulgii nu cred ca ar ramane de tine,pe pariu..:-):-):-)forzzzza Cojoc
+1

babacu29

Login sau crează cont pentru a comenta              |