Ionut BadeaIonut BadeaFostul antrenor al Oţelului a ţinut să se umple de penibil la interviul de după meci, spunând că a venit în faţa presei doar din respect pentru televiziune, uitând totuşi că a primit destule şanse, spunem noi, deşi echipa nu mai câştigase în campionat de peste două luni. Ieşirea tehnicianului a venit în urma demiterii sale în direct, imediat după meciul cu Săgeata, pierdut cu 2-1.


Badea a dat o declaraţie halucinantă vorbind despre sine la persoana a treia şi spunând că el este un antrenor bun şi timpul o va demonstra. Mai mult acesta a făcut o afirmaţie ambiguă legată de faptul că anumiţi jucători nu l-ar mai fi dorit la echipă.
Ionuţ Badea a fost demis după ce a dus Oţelul în zona retrogradării, nereuşind să mai învingă de 7 etape şi încasând pe parcurs un rezultat istoric negativ, 2-7 la Cluj, contra CFR-ului.

Ionuţ Badea: “Am venit din respect pentru televiziune la interviu. Nu e un moment plăcut pentru mine. De-a lungul timpului am făcut analize cu conducerea asupra jocului. Din păcate criza a continuat şi s-a ajuns la această decizie. Eu am muncit foarte mult la echipa asta. Vă spun însă că Badea e un antrenor foarte bun, timpul va demonstra asta. Sper ca altcineva să facă mai mult decât am reuşit eu la Galaţi. Nu am sesizat momente de neloialitate a jucătorilor, dar în alte meciuri au fost și alte lucruri care au depins de altă latură decât cea sportivă. Nu pot să zic concret despre ce era vorba, nu vreau să comentez lucruri pe care nu le stăpânesc, dar asta e viaţa antrenorilor, iar în lipsa rezultatetelor deciziile sunt luate rapid.”

Tibor Selymes (antrenor Săgeata Năvodari): "Este o victorie importantă. Astea sunt meciurile pe care trebuie să le câștigăm ca să ieșim din zona fierbinte a clasamentului. Am făcut o primă repriză bună, dar în a doua ne-am retras și au venit peste noi. Am greșit puțin în repriza a doua, pentru că altfel nu cred că aveau ocazii. Este o victorie muncită și meritată. Noi am câștigat 3 puncte, cu 15 puncte suntem bine, dacă facem 20 o să fie foarte bine. Îmi pare rău pentru Ionuț Badea, dar așa e fotbalul. În România după 2-3 etape dacă nu câștigi, pleci.”