Otelul are nevoie de suporteriOtelul are nevoie de suporteriConducerea clubului de fotbal Oţelul a anunţat preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei FC Botoşani, luni, cu începere de la ora 21.30.


Un bilet la Tribuna I sector A, B sau C va costa 15 lei, sector D = 7 lei, unul la Tribuna a II-a, sector B sau C = 10 lei, sector A = 7 lei, Peluza 1 (Nord) sector A sau C = 5 lei, Peluza 1 (Nord) sector B = 2 lei, Peluza 2 (Sud) = 5 lei, Tribuna Zero = 100 lei. Tichetele se pot găsi la cele 4 case de bilete din preajma stadionului, luni, 4 noiembrie, între orele 10.00 şi 21.30.
Femeile și copiii cu vârsta maximă de 14 ani, însoțiți de un adult, beneficiază de intrare gratuită la Tribuna a II-a. Aceeaşi facilitate este adresată și persoanelor cu dizabilități, accesul acestora fiind asigurat exclusiv la Tribuna I.
Partida Oţelul – FC Botoşani, care contează pentru etapa a XIII-a a Ligii I, se va disputa luni, 4 noiembrie 2013, cu începere de la ora 21.30.