STIRI Liga I “Îl felicit pe Schumacher şi mă bucur pentru Henrique”

Narcis RaducanNarcis RaducanOţelul a învins pe FC Botoşani după o secetă de 7 etape în campionat. Iată cele mai importante declaraţii de după meciul care a readus zâmbetul pe faţa oricărui suporter roş-alb-albastru:

Narcis Răducan: “Îl felicit pe Constantin Schumacher pentru modul în care a asigurat interimatul. Este o victorie importantă, de moral pentru noi. Sper ca de acum înainte să ne dovedim adevărata valoare și să urcăm în clasament. Nu este de ajuns doar o victorie. Trebuie să mai obținem și altele. Sigur că ne-am speriat în minutul 7 și de aceea am fost la pauză în vestiar pentru a-i încuraja. Mă bucur pentru Henrique. Lumea l-a privit cu suspiciune la început, mai ales că a venit de departe, dar iată că el dovedește că are valoare. Sunt convins că, după o pregătire adecvată de iarnă, pentru că el a venit la noi liber de contract, va fi și mai bun în retur.“

Cristi Popovici (antrenor FC Botoşani): “Ne aflăm la a treia înfrângere consecutivă în campionat. Înfrângerea din seara asta a venit în urma unui joc pe care puteam să-l tranșăm în favoarea noastră. Dacă intram la pauză cu 2-0 Oțelul nu mai putea să revină. Știam că Oțelul trece prin momente dificile și le-am spus jucătorilor că o victorie ne aduce din nou în lumina reflectoarelor. În repriza a doua am primit foarte repede golul de 1-1, lucru care le-a dat un moral deosebit. Au reușit să ne țină masați în propria treime până a venit și golul doi. Din momentul ăsta fiecare meci capătă o greutate aparte, pot exista presiuni asupra echipei, asupra mea. Putem ieși din starea asta doar cu o victorie sâmbătă împotriva Ceahlăului."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Lost » 05-11-2013 01:10

Veste buna e ca Henrique e al nostru si nu imprumutat, sper sa il putem cumpara si pe Cooper ar fi ceva.:D

Lost

  •  
  •  

#2 Issos » 05-11-2013 08:28

Citez pe Lost:
Veste buna e ca Henrique e al nostru si nu imprumutat, sper sa il putem cumpara si pe Cooper ar fi ceva.:D

Vestea proasta e ca se pare ca are contract pana la vara asa ca din ianuarie va intra in ultimele 6 luni de contract, deci poate pleca liber. NR trebuie sa se miste repede si sa-i plelungeasca contractul inainte sa-l ademeneasca altii cu vreo oferta.
+1

Issos

Login sau crează cont pentru a comenta              |