STIRI Liga I ÎN SFÂRȘIT VICTORIE!

Henrique a readus bucuria in randul suporterilor otelariHenrique a readus bucuria in randul suporterilor otelariOțelul Galați - FC Botoșani 2-1(0-1)
Oțelul a reușit să spargă gheața, câștigând din nou, după o pauză de 7 partide fără victorie, totul în condițiile unui interimat asigurat de antrenorul echipei secunde a clubului.

Chiar dacă partida nu a impresionat prin spectaculozitate, cele 3 goluri frumoase, cât și alte situații bune de a marca au făcut ca cei numai 1000 de spectatori să aibă ce vedea.
Prima parte a stat sub semnul echilibrului, oaspeţii profitând de o neatenție a defensivei oţelare, într-o formulă în premieră în această partidă, iar ex-oțelarul Cârjan a înscris cu un șut plasat, de la 15 metri, mingea oprindu-se aproape de vinclul porții(8’). La poarta cealaltă, Henrique a trimis o lovitură de cap, marcă înregistrată, însă mingea a trecut puțin pe lângă stâlpul porții(13’). În continuare, s-a jucat pe contre, iar Hadnagy l-a întins serios pe Brăneț cu un șut din unghi(23’), omologul acestuia din poarta botoşeneană, Curileac, reușind la rându-i două parade foarte bune, prin care i-a blocat pe rând pe Marquinhos și Băjenaru(30’). Ultima ocazie importantă de a marca în primul mitan i-a aparținut celui care deschisese „balul”, Cârjan, al cărui șut din careu a fost reținut în doi timpi de Brăneț(35’).
Partea secundă a fost mult mai animată, cu oțelarii în prim plan, egalarea survenind încă din minutul 47. Mişelăricu s-a înălțat peste întreaga defensivă botoşeneană și a înscris cu o lovitură de cap de la 6 metri, după un corner bine executat de Băjenaru. Putea fi 2-1 în minutele 54 și 64, însă șutul lui Giurgiu a trecut puțin pe lângă poartă, iar lovitura de cap trimisă de Henrique a fost respinsă spectaculos de Curileac. Norocul oaspeţilor s-a terminat în minutul 79, atunci când Marquinhos a aruncat o minge spre Henrique, acesta l-a depășit printr-o preluare cu pieptul pe Poverlovici și a înscris cu un șut puternic, din unghi, mingea lovind transversala înainte de a intra în plasă.
După prostul obicei oțelar din acest sezon, suporterii nu au avut parte de un final lipsit de emoții, pentru că oaspeții au ratat incredibil în minutul 86. Mai întâi Brăneț a respins șutul puternic trimis de Acsinte, pentru ca apoi Costin să blocheze și șutul din unghi trimis de Ghinga. La 2-1, când oaspeții păreau a-și fi epuizat resursele de energie, interimarul Schumacher și-a permis și o mică aroganță, trimițându-l în teren pe Marus, tânărul jucător adus de la Oțelul II debutând cu această ocazie în prima ligă.
S-a terminat 2-1, în cele din urmă, un rezultat meritat, chiar dacă venit după un joc nu tocmai strălucit. După această veritabilă gură de oxigen, toate privirile sunt ațintite asupra noului tehnician adus la Galați care, sperăm cu toții, va readuce fotbalul și spectatorii pe stadionul din Țiglina III.

FC Oțelul Galați – FC Botoșani 2-1 (0-1)
Liga I - Etapa 13
Stadion „Oțelul” - Spectatori: 1000
Au marcat: Mișelăricu (48’), Henrique (79’) / Cârjan (7’)
Cartonașe galbene: Băjenaru, Henrique, Marquinhos / Vașvari, Patache
Oțelul: Brăneț – Sîrghi (89’ Marus), Costin, Mişelăricu, Popescu – Giurgiu, Cooper – Gavrilă (46’ Iorga), Marquinhos, Băjenaru (68’ Paraschiv) – Henrique. Antrenor: Constantin Schumacher
FC Botoșani: Curileac – Poverlovici, Fulop (83’ Codoban), Dinu, Acsinte – Patache, Croitoru, Vașvari, Vraciu (83’ Ghinga) – Cârjan, Hadnagy (86’ Matei). Antrenor: Cristian Popovici
Arbitri: Radu Petrescu (București) - Sebastian Stoianov (Constanța) şi Stelian Slabu (Brașov)

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Tudor » 05-11-2013 12:57


Tudor

 •  
 •  

#2 Hagi » 05-11-2013 13:33

FRF a anuntat data tragerii la sorti a meciurilor din sferturile de finala ale Cupei Romaniei!

Pe site-ul oficial al FRF s-a anuntat data tragerii la sorti a meciurilor din sferturile de finala al Cupei Romaniei. Echipele ramase vor impartite din nou in doua urne.

Urnele tragerii la sorti:

Urna A: Steaua, Pandurii, Petrolul, Astra, Vaslui, Dinamo

Urna B: Otelul, Viitorul.

Tragerea la sorti va avea loc luni, 11 noiembrie, iar meciurile sunt programate pe 3, 4 si 5 decembrie.

Cred ca acesibile par a fi la prima vedere Dinamo si Vaslui.

Hagi

 •  
 •  

#3 one.dollar » 05-11-2013 13:34

cica Ewald Lienen va fi noul antrenor! suna bine.

one.dollar

 •  
 •  

#4 romeo » 05-11-2013 13:40


romeo

 •  
 •  

#5 Devilutzu » 05-11-2013 13:47

BOOM!

Devilutzu

 •  
 •  

#6 Florin22 » 05-11-2013 13:53

pe gsp.

gsp.ro/.../...

cica ar fi Hugo Broos, dar astia mananca kkt cu polonicu...oricum cred ce se stie deja.

Florin22

 •  
 •  

#7 Tudor » 05-11-2013 13:58

Digisport anunta ca va fi Sander, GSP ca e Broos, acum ca e Lienen....as avea incredere in Viata Libera, ei au zis ca e Lienen

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |