STIRI Liga I Debut pentru Andrei Marus

Andrei Marus la prima aparitie in Liga IAndrei Marus la prima aparitie in Liga IÎn minutul 88 al partidei dintre Oțelul Galați şi FC Botoșani, încheiată cu victoria roş-alb-albaştrilor, scor 2-1, am consemnat un nou debut în Liga I în dreptul echipei noastre. Este vorba despre introducerea lui Andrei Marus, un fotbalist crescut în propria pepinieră a clubului nostru şi component de bază al “satelitului”.


Fundaşul dreapta l-a înlocuit pe Cristian Sîrghi pe finalul meciului amintit şi ar putea prinde din nou lotul şi la partida de la Timişoara având în vedere problemele din banda dreaptă, acolo unde avem mulţi indisponibili. Ar mai fi de consemnat faptul că jucătorul de doar 21 de ani a fost aruncat în luptă chiar de antrenorul său de la “satelit”, Constantin Schumacher, care s-a aflat şi el la primul meci pe banca unei echipe în Liga I! De altfel, victoria cu FC Botoşani i-a adus fostului tehnician interimar un post de antrenor secund la Oţelul, unde-l va ajuta pe Ewald Lienen.
Andrei Marus este o speranţă a Centrului de Copii şi Juniori, prinzând şi câteva selecţii la naţionalele mici ale României, iar acum a venit momentul să confirme şi la nivel înalt. El este component de bază la Oţelul II, de-a lungul carierei bifând numeroase jocuri în Liga a III-a, dar şi prezenţe în naţionalele de juniori şi U19 ale României. A fost în atenţia concitadinei Dunărea în două rânduri, dar transferul nu s-a concretizat.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 hahalera » 09-11-2013 12:33

Mi-a placut Schumi ca a avut "sange in instalatie" sa-l bage pe pustiul asta in finalul unui meci destul de dificil (avand in vedere ca aveam nevoie de victorie ca de aer - probabil ca s-a gandit ca oricum va fi "demis", deci n-avea ce pierde :). Asta spune totusi multe despre increderea pe care o are in el... mult succes in continuare, Andrei!
+1

hahalera

  •  
  •  

#2 whitesmith » 09-11-2013 15:28

Motivele care l-au determinat pe schumacher să-l introducă sunt irelevante. Important e să continuăm să promovăm talentele din propria pepinieră şi să le acordăm acestor tineri şansa să se afirme. Apropo ştie cineva unde se poate urmări activitatea Centrului de Copii şi Juniori?
+1

whitesmith

Login sau crează cont pentru a comenta              |