STIRI Liga I Lienen despre meciul cu Timişoara

Ewald LienenEwald LienenNoul antrenor al Oţelului a vorbit despre primele impresii pe care i le-au lăsat Galaţiul, România şi oamenii de aici. De asemenea, Ewald Lienen a explicat de ce a fost atras de Oţelul, chiar dacă nu cunoştea prea bine Liga 1. Chiar şi aşa germanul a demonstrat că şi-a urmărit foarte atent adversara de luni, părând că ştie deja destule despre ACS Poli Timişoara.


Ewald Lienen: "Prima impresie la Galaţi e foarte bună. Am găsit nişte oameni competenţi aici, care înţeleg foarte bine fotbalul, iar eu personal mă înţeleg foarte bine cu ei. Au fost mai mulţi factori care m-au adus aici: ştiu că Oţelul a  fost campioană în urmă cu doi ani, au jucat în Champions League, mi-au prezentat un plan pentru viitor, am privit meciul cu Botoşani pe internet şi mi-a plăcut ce am văzut în repriza a doua. Ulterior i-am cunoscut pe oameni, am văzut despre ce e vorba la acest club şi cred că este o oportunitate pentru mine. Îl ştiu pe Dorinel Munteanu chiar dacă nu ţin legătura cu el, ne-am şi întâlnit în Austria într-un stagiu de pregătire A făcut o treabă excepţională aici şi ma bucur că pot să-i urmez. Nu ştiu mare lucru despre Liga 1. Am văzut Steaua, Pandurii sau pe Urziceni, în trecut, în cupele europene. Campionatul românesc nu este poate la nivelul celor puternice, dar vorbim de un fotbal competitiv, un fotbal cu o calitate tehnică bună. Aveţi jucători interesanţi aici, plus ce vine din străinatate şi îmi place acest amestec. E frumoasă şi tradiţia voastră prin care echipe mai mici reuşesc să câştige campionatul şi mă refer aici la CFR Cluj, Oţelul sau Unirea Urziceni. Clar ţinta Oţelului este treimea superioară a clasamentului. Vedem de la meci la meci, îi cunosc şi eu pe fotbalişti, încercăm să ne îmbunătăţim stilul. Vom avea o pauză după meciul cu Timişoara şi voi avea mai mult timp să cunosc lotul. Obiectivul nostru este să practicăm un fotbal de calitate în primul rând. Am văzut meciul Timişoarei de la Petrolul, au scos un rezultat bun acolo, la o echipa puternică a campionatului. Am văzut o formaţie rapidă, bine organizată şi care joacă cu multă pasiune, nu ne va fi deloc uşor. Întotdeauna trebuie să încerci să câştigi, însă trebuie să şi poţi realiza asta, sunt şi meciuri în care ai nevoie de noroc. De exemplu Poli a avut noroc la Petrolul. Vom vedea cum decurge meciul de la Timişoara şi la sfârşit vom spune dacă a fost sau nu în regulă. Într-un anumit context ne mulţumim şi cu un egal, dar Oţelul va depune un efort fantastic pentru a câştiga acest meci.”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 vitzamina » 10-11-2013 13:50

Chiar daca antrenorul principal e nou, exista o oarecare continuitate la echipa prin Schumy.
Avem mevoie de victorie.
Mult succes !
+1

vitzamina

 •  
 •  

#2 corneliu » 10-11-2013 14:21

Noul antrenor isi va da seama ca tocmai jucatorii esentiali care au contribuit la castigarea capionatului,nu mai pot ajuta echipa..ba din contra.Tot respectul pt.Costin,Giurgiu si Para pt. ceea ce au facut in trecut si ce au fost,dar nu se mai poate juca din amintiri.Sunt prea obositi iar evolutia lor e constant descendenta.Urmariti jocul lui Giurgiu si veti descoperi semnele clare a unei persoane intrate in andropauza.Cand te tarasti pe teren,cand sutul la poarta este mai mult o impingere a mingii decat o lovire,antrenorului nu-i ramane decat doua solutii:ori scoti din echipa jucatorii uzati,ori aduci un preparator fizic pe prb. de gerontologie care sa faca minuni.
O alta frana in jocul echipei sunt figurantii gen Iorga..un fitos,un moftangiu cu toane care e ori prea sec ori nu intelege ca spectatorii apreciaza fotbalul jucat cu atitudine si determinare,nu in batjocura si pacaleala.Si ne mai plangem ca se joaca cu tribunele goale.Cine le-a golit? Figurantii si obositii.Si nu e pacaleala.
−1

corneliu

 •  
 •  

#3 corneliu » 10-11-2013 14:28

Multumesc Narcis pentru transferurile celor doi scamatori la steaua..Dumnezeu sa-i dea sanatate patronului stelei pentru milostenia facuta prin cumpararea lor...si te rog mai fraiereste-i o data ca sa scapam si de moaca obosita a lui Iorga.
−3

corneliu

 •  
 •  

#4 bogdan64 » 10-11-2013 14:30

Poate noul antrenor ii va scoate fitele din cap lui Iorga si lumea va veni din nou la stadion!Iorga, chiar daca a castigat un campionat, nu inseamna ca e mare vedeta!Despre deplasare la Timisoara pot indrazni sa intreb? Sau unde se poate vedea meciul, cu mai multi suporteri, ca eu nu prind Dolce. Nu ar putea dnul. Primar sa ne puna la Papadie, de ex un ecran urias de 3x 7 metri sa vedem si noi suporterii meciul? Am intrebat si eu... FORTA OTELUL!
+1

bogdan64

 •  
 •  

#5 extasy » 10-11-2013 16:26

Dar e normal ca Observatorul meciului la acest meci sa fie Gheorghe Chivorchian? fostul presedinte de la Poli Timisoara ?

liga1.ro/.../...
+2

extasy

 •  
 •  

#6 Alexandru C. » 10-11-2013 16:42

Citez pe extasy:
Dar e normal ca Observatorul meciului la acest meci sa fie Gheorghe Chivorchian? fostul presedinte de la Poli Timisoara ?

liga1.ro/.../...


E normal sa fie si Marian Iancu ca observator CCA..:))
+1

Alexandru C.

 •  
 •  

#7 Tudor » 10-11-2013 16:51

Citez pe Alexandru C.:
Citez pe extasy:
Dar e normal ca Observatorul meciului la acest meci sa fie Gheorghe Chivorchian? fostul presedinte de la Poli Timisoara ?

liga1.ro/.../...


E normal sa fie si Marian Iancu ca observator CCA..:))

Din spatele gratiilor nu ar deranja pe nimeni.

Tudor

 •  
 •  

#8 schillaci » 10-11-2013 21:57

Omul stie ce vorbeste si sunt sigur ca va reusi sa-i mobilizeze pe baieti..... Badea desi vorbea pe romaneste nu intelegeai ce vrea sa zica.

schillaci

Login sau crează cont pentru a comenta              |