STIRI Liga I BULETIN MEDICAL: Revine Astafei

Victoras Astafei s-a recuperatVictoras Astafei s-a recuperatOţelul are din nou probleme la nivelul fundaşilor de bandă înaintea meciului cu ACS Poli Timişoara, care se va disputa luni, în deplasare, de la 19:30.
Joao Felipe Antunes şi Cristian Sîrghi sunt incerţi şi cum Samoel Cojoc are probleme la genunchi de mai multă vreme este posibil ca tânărul Andrei Marus să prindă din nou lotul, fundaşul dreapta de la “satelit” debutând deja cu FC Botoşani etapa trecută.
În banda stângă Lucian Murgoci, dar şi Alexandru Zaharia au reînceput alergările, şansele ca ei să fie folosiţi fiind însă reduse, ei putând urma calea lui Silviu Ilie care a jucat o perioadă la “satelit”.
În schimb va reveni Victoraş Astafei, care s-a vindecat miraculos de repede după o ruptură musculară, el fiind tratat de celebra Mariana Kovacevic din Serbia, care foloseşte metode neconvenţionale dar care se pare că dau roade.
Gabriel Giurgiu are 3 cartonaşe galbene, un eventual avertisment în partida cu ACS Poli Timişoara, făcându-l să stea în partida de acasă cu FC Vaslui.

Login sau crează cont pentru a comenta              |