STIRI Liga I Ne arbitrează I.Kovacs

ATENTIE la Istvan KovacsATENTIE la Istvan KovacsComisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Istvan Kovacs (Carei) să conducă la centru partida dintre ACS Poli Timişoara şi Oţelul Galaţi, din cadrul etapei a 14-a a Ligii I.

Acesta va fi ajutat la cele două margini de arbitrii asistenţi Valentin Avram, respectiv Vlad Bârleanu (ambii Bucureşti), în timp ce rezervă va fi Ovidiu Florin Mazilu din Satu Mare. Observator al brigăzii de arbitri a fost desemnat Marian Salomir din Cluj-Napoca, în timp ce de buna desfăşurare a meciului se va îngriji Gheorghe Chivorchian (Piatra Neamţ), acesta din urmă fiind preşedinte la Poli Timişoara, pe când echipa respectivă se lupta cu Oţelul pentru titlu, iar mai nou este dorit de FC Vaslui în conducere!
Istvan Kovacs a arbitrat echipa noastră în 17 ocazii, formaţia de la Dunăre înregistrând 5 victorii, 5 egaluri şi 7 înfrângeri cu acesta la centru. În deplasare, cu sătmăreanul ca arbitru, bilanţul este negativ, Oţelul având 3 victorii, 2 egaluri şi 5 înfrângeri. Istvan Kovacs ne-a "fluierat" ultima oară pe 8 decembrie 2012, când echipa noastră s-a impus cu 3-2 pe terenul Rapidului. El este cunoscut ca un arbitru dur, care acordă cartonaşul roşu foarte uşor, jucătorii Oţelului încasând 6 eliminări în meciurile arbitrate de acesta.
Partida ACS Poli Timişoara – Oţelul se va disputa azi, cu începere de la ora 19:30, meciul urmând să fie transmis în direct de postul DolceSport.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Devilutzu » 11-11-2013 14:46

2 rosii pana la pauza si in caz de 0-0 penalty

Devilutzu

  •  
  •  

#2 lucigl » 11-11-2013 16:00

A trecut cam mult time de cand nu ne-a mai arbitrat Tudor . Ni-l pastreaza pentru meciul cu oile .

lucigl

Login sau crează cont pentru a comenta              |