STIRI Liga I VEŞTI BUNE: Licenţa se ia mai uşor

Otelul nu ar trebui sa mai treaca prin emotiile din 2013Otelul nu ar trebui sa mai treaca prin emotiile din 2013Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a luat recent mai multe decizii legate de acordarea licenţei formaţiilor de Liga I. Astfel, Comisia de Licenţiere doreşte să dea o mână de ajutor cluburilor, pentru a nu se mai ajunge în situaţiile din anii trecuţi, când mai multe echipe, unele de tradiţie, nu au putut participa în campionatul primei divizii, fiind retrogradate din cauza neregulilor cu licenţa.

Reamintim faptul că inclusiv Oţelul a avut mari probleme în primăvară, după ce Comisia a refuzat să-i acorde în primă fază dreptul de a participa în Liga I. Împreună cu avocaţii TNG, conducerea a reuşit să redreseze în ultimul moment situaţia, echipa noastră primind licenţa la recurs! Între timp însă, clubul a intrat în insolvenţă, iar grijile au revenit pe frunţile suporterilor.
Numai că o modificare în regulamentul licenţierii ajută enorm atât Oţelul, cât şi alte cluburi de prima ligă. Mai exact, starea de insolvenţă nu va mai duce la retrogradare, iar formaţia în cauză va primi licenţa dacă i se aprobă planul de reorganizare. În plus, analiza recursurilor se va face de acum mult mai repede pentru ca echipele să aibă posibilitatea să se adreseze Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne din timp.  
Echipa noastră se află momentan în insolvenţă, urmând ca Tribunalul Bucureşti să se pronunţe în acest caz la începutul lunii decembrie. Cu toate acestea, ultimele mişcări de la club dau ca sigură rezolvarea situaţiei în favoarea Oţelului.
Licenţele pentru cluburile de Liga I se acordă la anul, în luna mai, dar dosarele trebuie depuse până la 31 martie 2014.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 14-11-2013 14:47

Buna vestea..mai ales ca nu mai e Dragomir la sefia LPF..asteptam schimbarea la fata a fotbalului romanesc odata cu plecarea mafiei!

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 hahalera » 14-11-2013 15:23

Citez pe Alexandru C.:
Buna vestea..mai ales ca nu mai e Dragomir la sefia LPF..asteptam schimbarea la fata a fotbalului romanesc odata cu plecarea mafiei!


Eu zic sa nu-ti faci mari iluzii... ramane de vazut care va fi "pretul" pentru sustinerea politica. Parca vad ca o sa ne fie dor sa mai scandam "Mitica la cocserie" :))
+1

hahalera

  •  
  •  

#3 radu_alex13 » 14-11-2013 15:30

Ei, praf in ochi......cu o floare nu se face primavara......mafia fotbalului romanesc este mult mai mare....
+1

radu_alex13

Login sau crează cont pentru a comenta              |