Gazonul de pe Dunarea a fost schimbatGazonul de pe Dunarea a fost schimbatPrimele două echipe de fotbal ale Galaţiului se întâlnesc sâmbătă, 16 noiembrie, într-un meci amical care se va disputa pe stadionul “Dunărea” cu începere de la ora 14.00. INTRAREA ESTE LIBERĂ!


Cele două echipe au mai dat piept de două ori în partide de verificare în acest an, oţelarii impunându-se clar cu 7-0 în primul joc, pentru ca la revanşă să fie doar 1-1.  
Partida de mâine este posibilă deoarece formaţia de Liga II-a stă în prima etapă a returului din eşalonul secund, în timp ce Oţelul se bucură de pauza cauzată de meciurile de baraj ale echipei naţionale.
Dunărea are în componenţă foarte mulţi jucători care vin de la Oţelul: Sorin Cucu, Alexandru Chebac, Iulian Negoescu, Cenk Firat, Auraş Gohoreanu, Ionuţ Manea, Silviu Moise, în timp ce pe banca tehnică se află nume precum Ioan Balaur, Tudorel Călugăru sau preparatorul Ionel Tămăşanu, oameni care au participat activ la obţinerea primului titlu din istoria Oţelului.
Roş-alb-albaştrii vor juca din nou un meci oficial în faţa propriului public, vineri, 22.11.2013, de la ora 21.00, contra celor de la FC Vaslui, în runda a 15-a a Ligii I, sezonul 2013-2014.