STIRI Liga I FEMININ: Oţelul – Viitorul Buzău 2-1

Echipa de fete a GalatiuluiEchipa de fete a GalatiuluiFetele de la Oţelul dispută mâine un nou joc oficial acasă. Echipa secţiei de fotbal feminin a Galaţiului va întâlni pe Viitorul Buzău cu începere de la ora 11.00, la Baza Sportivă Zoltan David. Meciul contează pentru etapa a 9-a a Seriei Sud din Liga I, care reprezintă a doua divizie în fotbalul frumos românesc.

Partida va fi arbitrată la centru de către Aurelian Florin Macovei, asistat la cele două tuşe de Florin Alexandru Vișan și Daniel Vlase, toţ trei din Galaţi.
Echipa noastră se află pe locul 4 din 5 formaţii, având 3 puncte, obţinute în urma unei victorii şi a trei înfrângeri şi un golaveraj 9 goluri marcate şi 27 primite. Trebuie precizat însă că seria respectivă a suferit modificări mari, după ce două echipe nu au luat startul încă de la început, iar o alta, Sporting Craiova, s-a retras pe parcurs. Trebuie precizat că oţelarele le-au învins pe oltence cu 9-3, dar rezultatul a fost anulat după retragerea acestora.
Revenind la meciul de mâine cu Buzău, ar mai fi de precizat faptul că în tur gălăţencele au pierdut cu 11-4 şi că partida de mâine este prima acasă după mai bine de o lună şi jumătate, jucătoarele Oţelului fiind nevoite să stea multe runde datorită programului încurcat de formaţiile retrase.
Toţi cei care vor să vadă un fotbal aparte sunt invitaţi la Baza Sportivă Zoltan David (fostă Ancora). Intrarea este liberă.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 17-11-2013 18:04

meciul se joaca luni sau s-a jucat deja ?! :eek:
+1

Viorel Craciun

  •  
  •  

#2 Dregan » 17-11-2013 19:15

Citez pe Viorel Craciun:
meciul se joaca luni sau s-a jucat deja ?! :eek:

S-a jucat azi. 2-1 pentru Otelul
+1

Dregan

  •  
  •  

#3 Alexandru C. » 17-11-2013 23:02

Felicitari pentru victorie!

Alexandru C.

Login sau crează cont pentru a comenta              |