STIRI Liga I “Am vrut să vedem tinerii”

Ewald LienenEwald LienenOţelul a  învins Dunărea cu 3-1 într-un meci amical la care antrenorul Ewald Lienen a trimis pe teren o formaţie în care şi-au făcut loc rezervele obişnuite sau tinerii de la “satelit”. Germanul a explicat că toţi fotbaliştii din lot au nevoie de meciuri în picioare şi s-a declarat mulţumit de victorie, dar nu şi de jocul în sine.

El l-a remarcat pe Bogdan Gavrilă, marcatorul unui hattrick, acesta fiind deja pe placul lui Lienen care l-a introdus titular şi la jocul de la Timişoara.

Ewald Lienen: “Avem mulţi jucători tineri şi am vrut să îi vedem la lucru. Unii dintre ei nu au jucat prea mult în ultimele săptămâni, aşa că pentru ei era important să intre în acest meci. A fost bine, chiar dacă nu am fost mulţumit de tot, dar măcar am câştigat jocul. Bogdan Gavrilă a fost foarte bun astăzi, a găsit uşor drumul către poarta adversă, a marcat 3 goluri, dar nu e vorba numai despre asta. El a fost foarte activ pe tot parcursul jocului şi mi-a plăcut mult.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 17-11-2013 22:44

Ma bucur foarte mult pentru Gavrila..sper ca pauza asta sa fie de bun augur pentru echipa, sa isi mai revina din forma proasta pe care o are..am incredere mare in domnul Lienen.

Alexandru C.

Login sau crează cont pentru a comenta              |