STIRI Liga I Dorinel despre Lienen

Dorinel Munteanu Dorinel Munteanu Cel mai performant antrenor din istoria Oţelului, Dorinel Munteanu, a vorbit despre noul tehnician al formaţiei de la Dunăre. “Neamţul” a confirmat că îl cunoaşte pe Ewald Lienen de când evolua în Germania şi îl consideră un antrenor bun, care a avut succes în Bundesliga.

Cei doi au fost foarte aproape să lucreze împreună la FC Koln, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat, deoarece Dorinel a plecat la Wolfsburg exact când Lienen a preluat echipa în 1999.
Munteanu este de părere că neamţul de pe banca Oţelului este perfect pentru a duce Oţelul din nou unde a mai fost, mai ales că mentalitatea germană este la mare modă în Liga I.

Dorinel Munteanu: "Îl cunosc bine pe Ewald Lienen, e un antrenor bun, care a avut succes la FC Koln. Am fost la un pas de a lucra împreună, el a preluat-o pe FC Koln în 1999, exact după ce am plecat. Am încredere în el că poate obţine rezultate bune. E important să readucă Oţelul acolo unde a fost în urmă cu câteva sezoane. Sunt bucuros că a venit în Liga I un antrenor cu mentalitate sănătoasă din Germania şi cred că se poate adapta la fotbalul din România."

Ewald Lienen: “Îl ştiu pe Dorinel Munteanu chiar dacă nu ţin legătura cu el, ne-am şi întâlnit în Austria într-un stagiu de pregătire A făcut o treabă excepţională aici la Galaţi şi mă bucur că pot să-i urmez.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 20-11-2013 23:48

Sa speram ca vom vedea meciuri ca in perioada lui ''Munti''..acel joc defensiv foarte bun cu contraatacuri letale ca la carte..sper sa se impuna la echipa repede un stil nemtesc de joc pentru a ne bucura de un fotbal modern din toate punctele de vedere..am incredere totala in Lienen ca va face o treaba foarte buna..are nevoie doar de timp.
+1

Alexandru C.

Login sau crează cont pentru a comenta              |