Una din cele 4 case de bileteUna din cele 4 case de bileteSite-ul oficial al Oţelului, fotbalclubotelul.ro, a anunţat preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei FC Vaslui.
Un bilet la Tribuna I sector A, B sau C va costa 15 lei, unul la Tribuna a II-a, sector B sau C = 10 lei, Peluza 1 (Nord) sector B = 2 lei.

Surprinde dispariţia mai multor sectoare, fanii având acces la doar 6 gradene din stadion în acest moment. Tichetele se pot găsi la cele 4 case de bilete din preajma stadionului, vineri, 22 noiembrie, între orele 10.00 şi 21.00.
Femeile și copiii cu vârsta maximă de 14 ani, însoțiți de un adult, beneficiază de intrare gratuită. Aceeaşi facilitate este adresată și persoanelor cu dizabilități, accesul acestora fiind asigurat exclusiv la Tribuna I.
Dunărea Bătrână, cu ajutorul unui suporter din afară, oferă 20 de bilete gratuite la meci, la concursul pe care-l găsiţi AICI!
Partida Oţelul – FC Vaslui, care contează pentru etapa a XV-a a Ligii I, se va disputa vineri, 22 noiembrie 2013, cu începere de la ora 21.00.