STIRI Liga I Ne arbitrează Cătălin Popa

Catalin Popa - un arbitru care nu ne poarta norocCatalin Popa - un arbitru care nu ne poarta norocComisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Cătălin Popa (Piteşti) să conducă la centru partida dintre Oţelul şi FC Vaslui, din cadrul etapei a 15-a a Ligii I la fotbal.


Acesta va fi ajutat la cele două margini de arbitrii asistenţi Octavian Şovre (Oradea), respectiv Vasile Marinescu (Bucureşti), în timp ce rezervă va fi Cristina Dorcioman (Câmpulung Muscel). Observator al brigăzii de arbitri a fost desemnat Nicolae Marodin din Bucureşti, în timp ce de buna desfăşurare a meciului se va îngriji Ion Craiu, tot din capitală. Partida va fi supervizată de Liga Profesionistă de Fotbal care l-a delegat pe Octavian Goga din Braşov pentru această misiune.
Cătălin Popa a mai arbitrat Oţelul doar de 3 ori în cariera sa, echipa noastră neavând nicio victorie cu acesta la centru. În schimb, formaţia noastră are un egal şi două înfrângeri, una dintre acestea fiind chiar contra celor de la FC Vaslui, 2-3 pe teren propriu în Cupă în martie 2012. La acel meci Cătălin Popa a dezavantajat clar echipa noastră! Mai mult, echipa finanţată de Porumboiu are două victorii din două meciuri cu Popa la centru. Centralul respectiv ne-a arbitrat ultima dată acum 4 etape, la jocul dintre Oţelul şi Gaz Metan Mediaş, când am fost egalaţi în minutul 90.
Partida Oţelul – FC Vaslui se va disputa, azi, 22.11.2013, cu începere de la ora 21.00, jocul urmând să fie transmis în direct de postul DigiSport, dar toţi fanii gălăţeni sunt aşteptaţi alături de echipa roş-alb-albastră în tribune şi peluze!

Login sau crează cont pentru a comenta              |