STIRI Liga I “N-au ce căuta pe terenul nostru”

Enes Sipovic le-a declarat razboi vasluienilorEnes Sipovic le-a declarat razboi vasluienilorLa conferinţa de presă de dinaintea partidei cu FC Vaslui au fost prezenţi directorul general Narcis Răducan, antrenorul Ewald Lienen şi fundaşul central Enes Sipovic.
Tehnicianul ştie cât de important este debutul său în faţa propriilor suporteri şi spune că este încrezător că Oţelul îşi poate apropia cele 3 puncte puse în joc.

Narcis Răducan a cerut ajutorul suporterilor şi speră că aceştia vor veni în număr cât mai mare la meci. El este de părere că Oţelul se poate impune din nou în faţa vasluienilor la fel cum a făcut-o şi anul trecut.
Cel mai războinic în declaraţii a fost Enes Sipovic, el demonstrând că spiritul războinic al Oţelului n-a murit. Fundaşul central a ţinut să arate de ce bosniacii sunt consideraţi o naţie de luptători şi a afirmat că rivalii vasluieni nici nu au ce căuta pe terenul nostru. Întrebat de forma fostului său coleg Antal, “Sipa” a precizat că el şi colegii săi vor încerca să-i taie elanul acestuia încă din start.

Narcis Răducan: “Prezenţa publicului în număr mare e un segment important pentru noi. Cam aceasta e şi particularitatea partidelor cu FC Vaslui, un adversar de tradiţie pentru noi. Ne-am bucurat că am câştigat în sezonul trecut cu Vaslui, sperăm să repetăm figura şi de această dată. Suntem în căutare de puncte, situaţia din clasament nu ne mai permite să facem paşi greşiţi acasă.”
 
Ewald Lienen: „Mereu e important debutul în faţa suporterilor. Ne-am pregătit pentru acest lucru şi abia aştept momentul. Sunt încrezător că vom câştiga. Ca antrenor nou la echipă, mai întâi trebuie să cunoşti jucătorii, apoi să-ţi înţeleagă ideile. Sunt mulţumit de munca jucătorilor de până acum şi ne apropiem deja de ceea ce ne dorim să fim. Cel mai important e să fim bine organizaţi în apărare şi să practicăm un fotbal plăcut. Trebuie să ştim ce vrem, aşa vin şi victoriile.”
 
Enes Sipovic: “Eu sunt cel mai bucuros când nu primim gol, e obiectivul principal al unui fundaş. Vasluienii trebuie să ştie că n-au ce căuta pe terenul nostru. Vrem să câştigăm toate cele trei puncte. O să-i tăiem elanul lui Antal încă de la început.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 schillaci » 22-11-2013 15:19

Simpatic Sipovic cu declaraţia asta :-D...se pare ca s-a lucrat deja la atitudinea băieţilor.

schillaci

  •  
  •  

#2 Djudjack » 22-11-2013 19:43

asa-s bosniacii

Djudjack

  •  
  •  

#3 mateuts37 » 22-11-2013 23:22

dar tu si cu panaramele de coechipieri, Rusinea Campionatului, ai ce cauta pe terenul nostru?
−1

mateuts37

Login sau crează cont pentru a comenta              |