STIRI Liga I Giurgiu este suspendat

Gabriel Giurgiu poate reveni abia cu SteauaGabriel Giurgiu poate reveni abia cu SteauaCăpitanul Oţelului nu poate evolua în partida din deplasare de la Chiajna cu Viitorul, deoarece a încasat cel de-al patrulea său cartonaş galben stagional şi este suspendat automat o etapă. Locul său ar putea fi luat de Ciprian Milea sau Ioan Filip.
Antrenorul Ewald Lienen întâmpină şi alte probleme de lot, Samoel Cojoc, Joao Felipe Antunes, Alexandru Zaharia sau Sergiu Costin având şanse foarte mici de a evolua în acest meci. De asemenea, chiar dacă a promis schimbări în echipa de bază, tehnicianul german a mai rămas şi fără aportul lui Gabriel Paraschiv care a hotărât că este timpul să plece de la Oţelul.
Mai există şi alţi jucători în pericol de suspendare, Marquinhos având 6 avertismente, iar Cooper a ajuns la cifra 3, un eventual galben în partida de sâmbătă făcându-i să stea pe tuşă în campionat cu Steaua.
Partida Viitorul Constanţa – Oţelul se va disputa la Chiajna sâmbătă, 30 noiembrie 2013, cu începere de la ora 18.30, fiind transmisă în direct pe DigiSport.

Login sau crează cont pentru a comenta              |