STIRI Liga I Fetele au urcat pe locul 2

Echipa de fotbal femininEchipa de fotbal femininOţelul, varianta feminină, a terminat prima parte a campionatului eşalonului secund pe locul doi. Gălăţencele au câştigat la “masa verde” meciul din deplasare cu CSŞ Târgovişte, “lanterna roşie” a seriei, după ce organizatorii partidei nu au îndeplinit criteriile de disputare în condiţii normale a unui meci de fotbal.

Mai exact, gazdele au refuzat să îndepărteze zăpada de pe gazon, iar abitrii partidei s-au văzut nevoiţi să ia decizia de a nu porni jocul. Din acest motiv, roş-alb-albastrele şi-au adăugat 3 puncte în clasament, câştigând cu 3-0, fără să fie nevoite să joace vreun minut. În tur fusese tot 3-0, dar rezultatul a fost stabilit pe teren.
Cu aceste puncte, Oţelul a urcat pe locul 2 al Seriei Sud din Liga I (al doilea eşalon din fotbalul feminin românesc). Echipa noastră are 9 puncte, 14 goluri marcate şi 28 primite, dar trebuie precizat faptul că golaverajul a fost afectat serios de retragerea celor de la Sporting Craiova pe care gălăţencele le învinseseră cu 9-3!
Campionatul va fi reluat în primăvară, dar până atunci Oţelul joacă în Faza I a Cupei României la fotbal feminin, contra celor de la Selena ŞN Constanţa, partida eliminatorie urmând a se disputa sâmbătă, 30 noiembrie, cu începere de la ora 11.00 la Baza Sportivă Zoltan David.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 28-11-2013 23:03

duminica este 1 decembrie !

Viorel Craciun

  •  
  •  

#2 Dregan » 29-11-2013 09:49

Citez pe Viorel Craciun:
duminica este 1 decembrie !

De fapt gresisem ziua nu data :lol: Mersi de atentionare oricum.

Dregan

Login sau crează cont pentru a comenta              |