STIRI Liga I În sfârşit Silviu Ilie

Silviu Ilie a revenit pe postul sauSilviu Ilie a revenit pe postul sauJucătorul de bandă stângă, Silviu Ilie, a revenit după 17 luni într-un meci oficial al Oţelului! Fotbalistul de 25 de ani se pregătea normal de aproximativ două luni, el evoluând deja cu succes în mai multe partide la “satelit” în Liga a III-a. El a intrat în minutul 79 al jocului cu Steaua, schimbându-l pe Mişelăricu, iar în teren i-a luat locul lui Milea care era folosit ca improvizaţie pe postul de fundaş stânga.


Reamintim faptul că Ilie nu a mai jucat într-o partidă de Liga I de 1 an şi 5 luni, accidentându-se foarte grav în chiar prima etapă a sezonului 2012-2013. A urmat o operaţie complicată, după care gips şi cârje şi apoi o perioadă de recuperare extrem de lungă. Revenirea lui Silviu Ilie poate fi de bun augur, deoarece Oţelul a avut probleme colosale pe banda stângă în ultima perioadă. Dan Popescu şi Lucian Murgoci nu au reuşit să se impună, ba mai mult s-au şi accidentat în câteva ocazii, antrenorul german Ewald Lienen fiind nevoit aseară să-l folosească pe mijlocaşul central Ciprian Milea pe acel post greu încercat.    
Silviu Ilie este născut în Galaţi şi este unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului de pe aceste meleaguri. El a mai evoluat în cariera sa la concitadina Dunărea, sub formă de împrumut, între 2005 şi 2007. Apoi a revenit la Oţelul unde a strâns per total 121 meciuri, marcând 5 goluri şi devenind campion în 2011! De asemenea, numărul 14 pe tricou de la Oţelul, are 3 prezenţe în naţionala de seniori a României, a fost om de bază al reprezentativei U21 a României, cu 16 jocuri, plus încă 1 meci în selecţionata U23.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viciu » 06-12-2013 21:13

In sfarsit un campion . Haide Silviu, avem nevoie de tine . Incepand cu oile, trebuie sa anuntam ca la Galati nu castiga nimeni. Poate chiar tu ai sa faci asta . Nu o sa uit niciodata golul de la Craiova, mai ales in conditiile de atunci. Nici de la Dinamo. Poate ca pe pereti, in afara de clasamentul de acum, ar trebui pus si clasamentul de atunci.

Ce am fost si ce am putea fi..
+1

Viciu

Login sau crează cont pentru a comenta              |