STIRI Liga I Cazul “Insolvenţa” continuă la anul

Insolventa trece in 2014Insolventa trece in 2014Deşi, conform Tribunalului Bucureşti, în data de 4 decembrie ar fi trebuit să se dea un verdict în cazul insolvenţei Oţelului, acesta fost prelungit, data respectivă însemnând doar termenul la care administratorul judiciar a expus, în sinteză, măsurile efectuate până acum.

Prin urmare, abia de la anul se va prezenta planul de reorganizare al echipei, dar cei din conducere au dat asigurări în ultima vreme că nu sunt motive de îngrijorare şi că Oţelul va ieşi cu bine din această situaţie. Oricum întârzierea cazului nu mai reprezintă o problemă majoră pentru club, deoarece starea de insolvenţă nu va mai duce la retrogradare, iar formaţia în cauză va primi licenţa dacă i se aprobă planul de reorganizare.
Reamintim că FC Oţelul S.A. Galaţi a intrat în insolvenţă la începutul lunii iulie, anul curent! Din această situaţie există 2 ieşiri… Una albă, cea pe care vor să o audă toţi fanii, si anume aprobarea planului de reorganizare. Cea de a doua ar fi cel mai negru coşmar al oricărui suporter roş-alb-albastru şi ar reprezenta-o falimentul, ceea ce ar duce la desfiinţarea fostei campioane a României.
Aprobarea planului de reorganizare al clubului depinde de votul celor 4 entităţi implicate în procesul de insolvenţă: finanţele (statul), angajaţii, creditorii şi chirografarii. În dreptul creditorilor sunt nu mai puţin de 48 de firme sau persoane fizice care îşi cer drepturile.
 
Narcis Răducan: „Nu avem motive de îngrijorare, lucrurile merg bine. Administratorul judiciar şi-a prezentat raportul de activitate, s-a discutat pe marginea acestuia şi urmează ca la începutul anului viitor să se prezinte planul de reorganizare.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 06-12-2013 14:34

Sa fim optimisti, o sa fie bine ! Si daca ne desfiintam, o luam de la 0 si tot o sa fie bine ! Numai sa existe sprijin din toate partile.

Tudor

  •  
  •  

#2 Denis » 06-12-2013 17:12

Baietii trebuie sa lupte, ca sa nu retrogradam din cauza lipsei de rezultate.

Iar daca nici in iarna asta nu vor veni intariri de calitate inseamna ca niciodata nu vor mai veni atat timp cat e Adamescu proprietar.

Denis

  •  
  •  

#3 Krebss1964 » 06-12-2013 20:45

The future seems to be bright ;-)
gsp.ro/.../...

Krebss1964

Login sau crează cont pentru a comenta              |