STIRI Liga I Antunes a fost exclus

Joao Felipe Antunes nu va mai imbraca tricoul ros-alb-albastru cel putin pana la finalul anuluiJoao Felipe Antunes nu va mai imbraca tricoul ros-alb-albastru cel putin pana la finalul anuluiJucătorul brazilian a fost trimis să se antreneze cu „satelitul”, conducerea invocând acte de indisciplină la antrenamente. Deşi nu se specifică cu exactitate ce a făcut, fundaşul dreapta a fost anunţat că va sta la echipa a doua până la finalul sezonului de iarnă. Joao Felipe Antunes era oricum accidentat, având probleme la piramida nazală, antrenorul Ewald Lienen explicând că el oricum nu avea să mai fie folosit din acest motiv până la finalul anului. Şi felul în care brazilianul s-a lovit la nas este un mister, cert fiind doar că în urma acestei lovituri fundaşul avea tendinţa să se protejeze la antrenamente.

Joao Felipe Antunes a semnat o înţelegere pe 4 ani cu echipa noastră, el venind iarna trecută la Oţelul. Brazilianul evoluează pe postul de fundaş lateral dreapta, dar a fost folosit şi la mijlocul terenului în mai multe ocazii. El a mai jucat la Internacional Porto Alegre şi la echipa a II-a a celor de la Flamengo, ambele din Brazilia. La Oţelul a evoluat în 15 ocazii, dar nu a reuşit să se remarce, chiar dacă a fost folosit pe mai multe posturi.
Narcis Răducan: “Joao Felipe Antunes a avut o atitudine necuviincioasă şi până la sfârşitul sezonului va sta la satelit. L-am pedepsit pentru acte de indisciplină la antrenament, aşa că de acum va fi la echipa a doua.”

În afara lui Antunes, antrenorul Ewald Lienen are şi alte probleme de lot, Samoel Cojoc şi Diego Sevillano fiind în recuperare. La meciul cu Steaua ne putem baza însă pe câteva reveniri, cum ar fi Segiu Costin sau Alexandru Zaharia, în timp ce Bogdan Chipirliu şi Silviu Ilie au fost aduşi de la „satelit”” pentru a se pregăti cu echipa mare.   
Există şi destui jucători în pericol de suspendare, Marquinhos având 6 avertismente, iar Cooper, Sîrghi sau Milea au ajuns la cifra 3, un eventual galben în partida de duminicâ făcându-i să stea pe tuşă acasă cu Corona Braşov.
Partida Oţelul - Steaua se va disputa la Galaţi, duminică, 8 decembrie 2013, cu începere de la ora 21.00.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 07-12-2013 16:32

Poate confirma cineva daca e chiar asa cum zice Narcis? Ma astept sa inventeze orice daca i se pune pata.

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |