Paraschiv plangand de fericire in mijlocul fanilorParaschiv plangand de fericire in mijlocul fanilorGabriel Paraschiv a ales să plece de la Oţelul, considerând că nu mai poate ajuta echipa de la Dunăre din poziţia de fotbalist. Conducerea nu a avut de ales şi a fost nevoită să accepte decizia jucătorului. Directorul general Narcis Răducan a anunţat că Paraschiv a primit deja o ofertă din partea clubului pentru un post administrativ şi că numărul 10 va fi retras sezonul acesta în semn de respect.


“Para” a explicat că se va gândi la oferta echipei pentru care a jucat 8 ani, dar nu a exclus varianta de a-şi continua cariera de fotbalist în altă parte. El a chemat suporterii la stadion la meciul cu Steaua, pentru a-şi lua la revedere personal de la fani.  

Narcis Răducan: „N-am crezut că poate exista un eveniment mai important cu Steaua, echipa campioană, dar iată că un jucător important, Gabi Paraschiv, va încheia colaborarea ca jucător cu Oţelul. E greu să mă exprim în doar câteva cuvinte despre Paraschiv, la câte a realizat aici, dar sper că va reveni curând la Oţelul într-o altă postură, cea de conducător. Îl lăsăm să se gândească, iar în iarnă vom purta o discuţie referitoare la o eventuală colaborare. E important să rămână spiritul Oţelului aici, iar cu acest prilej ţin să anunţ că numărul 10 va fi retras până la sfârşitul sezonului, în semn de respect pentru Para.”
 
Gabriel Paraschiv: “A fost un moment greu, dar l-am trecut destul de bine având în vedere că am petrecut opt ani minunaţi aici. Nu mă retrag din activitatea fotbalistică, în funcţie de ce oferte voi primi voi lua o decizie în pauza de iarnă. Am simţit că nu mai pot ajuta echipa. Ce regret din perioada mea petrecută la Oţelul este faptul că am fost trimis la echipa a doua la un moment dat şi mi-aş fi dorit să evoluez mai mult în Liga Campionilor. Nu ştiu încă dacă voi rămâne în cadrul clubului, momentan iau o pauză şi apoi voi analiza toate ofertele pe care le am. Le mulţumesc fanilor pentru tot sprijinul din această perioadă minunată. Aş vrea să văd un stadion plin cu Steaua. Vreau să-mi iau la revedere şi să câştigăm.”