STIRI Liga I Din nou arbitru din Bucureşti cu Steaua

Arbitru din Bucuresti la Otelul - Steaua BucurestiArbitru din Bucuresti la Otelul - Steaua BucurestiUPDATE: O precizare foarte interesantă vine din partea d-lui Cătălin Tofan, fosta mare glorie a clubului Oţelul. Fostul jucător şi conducător al echipei noastre a explicat că delegarea unui arbitru din Bucureşti este posibilă deoarece ambele echipe, atât Steaua, cât şi Oţelul, au sediul în capitală!

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Iulian Dima  din Bucureşti(!?) să conducă la centru partida dintre Oţelul şi Steaua, din cadrul etapei a 17-a a Ligii I la fotbal.

Acesta va fi ajutat la cele două margini de arbitrii asistenţi Istvan Miclos Nagy (Cluj-Napoca), respectiv Sebastian Stoianov (Constanţa), în timp ce rezervă va fi Dragoş Istrate (Bucureşti). Observator al brigăzii de arbitri a fost desemnat Constantin Ştefan din Bucureşti, în timp ce de buna desfăşurare a meciului se va îngriji Paul Mincu, tot din capitală. Partida va fi supervizată de Liga Profesionistă de Fotbal care l-a delegat pe ValentinAlexandru din Ploieşti pentru această misiune.
Iulian Dima a mai arbitrat Oţelul doar o dată în cariera sa, la un egal pe propriul teren cu Viitorul Constanţa, scor 1-1. De partea cealaltă, Steaua a fost arbitrată în trei rânduri de acesta, numai la meciuri de acasă. Diferenţele de scor au fost mereu clare, dar nu neapărat în favoarea Stelei: 5-1 cu Universitatea Cluj, 4-0 cu Gloria Bistriţa, dar şi 2-5 cu Viitorul Constanţa.  Per total, Iulian Dima a condus de la centru 19 jocuri de Liga 1, gazdele impunândus-e în 8 rânduri, oaspeţii de 5 ori, alte 6 meciuri încheindu-se cu remize. Ar mai fi de notat “eforturile” Comisiei Centrale a Arbitrilor de a delega mereu la meciurile cu Steaua arbitri din Bucureşti şi aşteptăm cu toţii momentul în care un arbitru din Galaţi va arbitra un astfel de meci!
Partida Oţelul – Steaua Bucureşti se va disputa, azi, 8.12.2013, cu începere de la ora 21.00, jocul urmând să fie transmis în direct de postul DigiSport, dar toţi fanii gălăţeni sunt aşteptaţi alături de echipa roş-alb-albastră în tribune şi peluze!

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Devilutzu » 08-12-2013 13:16

Eu nu pricep cum e posibil asa ceva :) chiar nu exista altii? vrem si noi 2 partide la rand cu Bocaneala sau Cojocaru, se poate?
+1

Devilutzu

  •  
  •  

#2 Steel Dany » 08-12-2013 14:48

Citez pe Devilutzu:
Eu nu pricep cum e posibil asa ceva :) chiar nu exista altii? vrem si noi 2 partide la rand cu Bocaneala sau Cojocaru, se poate?

macar 1

Steel Dany

  •  
  •  

#3 schillaci » 08-12-2013 19:07

Sa speram ca e dinamovist de mic :lol:

schillaci

  •  
  •  

#4 cosmin701 » 08-12-2013 23:54

La cat a furat meciul asta, e posibil sa fii furat si mingile de la stadion ...

cosmin701

Login sau crează cont pentru a comenta              |