STIRI Liga I ”Implor suporterii să fie alături de noi”

Ewald Lienen cheama suporterii la stadion!Ewald Lienen cheama suporterii la stadion!Într-un interviu acordat cotidianului local Viaţa Liberă, antrenorul Ewald Lienen a explicat perfect rolul suporterilor la o echipă de fotbal. El a subliniat importanţa capitală a următoarelor două meciuri de campionat, împotriva unor echipe clasate sub noi şi a implorat fanii să vină să suţină echipa, la fel cum au făcut-o cu Steaua.


De asemenea, tehnicianul german a explicat felul în care sunt afectaţi fotbaliştii de lipsa spectatorilor sau dacă sunt huiduiţi de propriul public încă de la începutul unui meci. El a afirmat că, în opinia sa atât jucătorii, cât şi suporterii trebuie să aibă o atitudine pozitivă şi împreună să ducă Oţelul spre noi victorii.  

Ewald Lienen: “Pentru a ieşi din subsolul clasamentului trebuie să tratăm fiecare meci care urmează ca şi cum ar fi o finală europeană. Am jucat cu Steaua, am dat ce aveam mai bun în acel moment, dar tot mai important este să învingi echipa care este exact lângă tine în clasament. Acestea sunt meciurile anului, cele împotriva adversarilor direcţi, Braşovul şi Clujul, şi implor suporterii să fie alături de noi. Avem nevoie de ei, iar victoria o putem obţine doar împreună. Fotbaliştii joacă pentru oameni. Dacă stadionul e gol, automat, din punct de vedere mintal, jucătorii au de suferit. Eşecurile de până acum nu au fost cauzate de lene. Ca fotbalist, când practic un joc ofensiv, creativ şi pierd mingea, singurul lucru la care trebuie să mă gândesc este să alerg să o recuperez, căci greşeli se pot întâmplă oricui. Problema e că nu pot juca ofensiv atunci când ştiu că, dacă am pierdut mingea, jumătate de stadion mă va huidui, aşa nu-mi voi mai asumă niciun risc. Atât antrenorii, cât şi suporterii trebuie să aibă mereu o atitudine pozitivă. Doar aşa şi atitudinea jucătorilor va rămâne pozitivă pe toată durata meciului şi doar aşa avem şanse să câştigăm. Vreau că jucătorii Oţelului să fie siguri pe ei şi puternici, iar pentru asta avem nevoie şi de ajutorul suporterilor.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bbk 2007 » 12-12-2013 12:13

Nici nu incepea vreun meci al Otelului daca nu eram pe stadion...asa sufar de departe si sunt alaturi sufleteste de echipa mea... forza Otelul si am mare incredere in noul antrenor....mandru galatean si otelar...
+2

bbk 2007

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 12-12-2013 21:02

Cu tot frigul voi fi pe stadion! Poate nu din primul minut, pt ca la ora inceperii meciului termin munca, dar din minutul 25 o sa fiu sigur pe stadion! Trebuie sa - mi iau fularul si steagul norocos si voi fi prezent! FORTA OTELUL GALATI!
+1

bogdan64

  •  
  •  

#3 alexdorutzu » 13-12-2013 09:21

BAIETI HAIDETI CU TOTII LA STADION, ACUM TREBUIE SA INCURAJAM ECHIPA , ACUM ESTE MOMENTUL CAND MORALUL ECHIPEI ESTE UNUL BUN DUPA EGALUL CU STEAUA CARE FACE CAT O VICTORIE DIN PUNCTUL NOSTRU DE VEDERE(DACA NU ME FURA ARBITRUL). Stiti ca este o vorba batraneasca"Bate fierul cat e cald" deci toata lumea la stadion.
HAI OTELUL! VREM DOAR VICTORIA!
+1

alexdorutzu

Login sau crează cont pentru a comenta              |