STIRI Liga I “Meci de supraviețuire”

Narcis Raducan si Ewald Lienen asteapta suporterii la stadion si spera la o victorieNarcis Raducan si Ewald Lienen asteapta suporterii la stadion si spera la o victorieOţelul joacă azi ultimul meci pe propriul teren în 2013, iar jucătorii, conducerea tehnică şi cea administrativă cheamă toţi suporterii la stadion pentru a încerca obţinerea unei victorii atât de importantă în economia clasamentului. Iată cele mai importante declaraţii ale roş-alb-albaştrilor de dinainte de meci:

Narcis Răducan: „Am analizat foarte bine evoluția echipei și potențialul ei, dar și adversarii pe care îi întâlnim și am considerat că, pentru noi, cea mai bună soluție este ca meciurile să se dispute. Am luat în considerare și vremea, în condiții moderate ne putem desfășura activitatea în mod normal, așa cum a fost la meciul cu Steaua când terenul a fost perfect. Încă de luni a pornit încălzirea, gazonul se prezintă foarte bine deși a nins toată noaptea, nu sunt motive să nu se dispute acest joc împotriva Coronei. Mai mult, și terenul de antrenament este în regulă, deci echipa își poate continua pregătirea fără probleme.”

Ewald Lienen: „Ar fi frumos să câștigăm, dar ca să primești ceva trebuie să și oferi. Meciul cu Steaua e deja istorie, avem încredere, iar lucrurile bune pe care le-am făcut trebuie să le arătăm iarăși și vom vedea ce vom obține. Așa e fotbalul, ceea ce ai făcut în weekend-ul trecut nu mai contează și trebuie să repeți prestația, pentru asta ne antrenăm și jucătorii sunt pregătiți. Nu trebuie să îi desconsiderăm pe cei de la Corona chiar dacă sunt pe ultimul loc, chiar e tocmai invers, e mai greu să pregătești un meci cu Steaua, decât unul împotriva Coronei. Avem nevoie de sprijinul suporterilor și sper că vor veni să ne ajute pentru că avem nevoie de aceeași concentrare și atmosferă, mai ales într-un meci de supraviețuire.”

Ioan Filip: „Putem câștiga dacă vom avea aceeași atitudine de la partida cu Steaua. Nu știu dacă cei de la Corona formează o echipă slabă sau nu, am mai întâlnit adversari pe care poate i-am desconsiderat și nu am reușit să-i dovedim. Sper că ne-am revenit și din punct de vedere mental, acum urmează să câștigăm ca să dovedim acest lucru.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |