STIRI Liga I Ne arbitrează Marius Avram

Otelul are un bilant pozitiv acasa cu Marius Avram la centruOtelul are un bilant pozitiv acasa cu Marius Avram la centruComisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Marius Avram (Bucureşti) să conducă la centru partida dintre Oţelul Galaţi şi Corona Braşov, din cadrul etapei a 18-a. Acesta va fi ajutat la cele două margini de arbitrii asistenţi Alexandru Avram, care e fratele centralului, respectiv Vlad Bârleanu (ambii Bucureşti), în timp ce rezervă va fi Marius Marodin, tot din capitală. Observator al brigăzii de arbitri a fost desemnat Aron Huzu din Sibiu, în timp ce de buna desfăşurare a meciului se va îngriji Aurel Beldeanu, din Craova.


Marius Avram a mai arbitrat Oţelul de trei ori în acest sezon, echipa noastră impunându-se în etapa a doua pe propriul teren contra celor de la Universitatea Cluj cu scorul de 2-1, pierzând la Săgeata Năvodari cu acelaşi scor în etapa cu numărul 12 şi fiind învinsă în sferturile Cupei României pe terenul Stelei. Adversarii de la Corona l-au avut o singură dată la centru, la un 1-1 pe teren propriu cu Dinamo. Per total a arbitrat Oţelul în 21 de ocazii echipa noastră având un bilanţ de 8 victorii, 6 egaluri şi 7 înfrângeri cu acesta la centru. Pe propriul teren. cu Avram arbitru. rezultatele sunt mult mai bune: 7 victorii, 4 egaluri şi doar o înfrângere.
Partida Oţelul Galaţi – Corona Braşov se va disputa azi, cu începere de la ora 17:30, meciul urmând să fie transmis în direct de postul DolceSport.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Devilutzu » 13-12-2013 14:25

Avram a avut o perioada in care probabil se pusese pe strans bani, dar se pare ca a trecut, eu am o oarecare incredere in el atunci cand ne arbitreaza.

Devilutzu

Login sau crează cont pentru a comenta              |