STIRI Liga I “Lucrurile s-au liniştit odată cu venirea lui Ewald Lienen”

Narcis RaducanNarcis RaducanOţelul a reuşit în sfârşit o nouă victorie în campionat, iar directorul general Narcis Răducan era foarte fericit la final. El consideră că la echipa pe care o conduce a fost nevoie de o omogenizare forţată şi din acest motiv l-a asigurat pe antrenorul Ewald Lienen că, şi dacă ar fi pierdut meciurile până la finalul anului, tot ar fi rămas la echipă.  


Preşedintele este de părere că Oţelul joacă mai bine în repriza a doua a meciurilor sub comanda tehnicianului german.
De asemenea, Răducan a recunoscut că declinul echipei din ultima vreme este cauzat  de schimbările dese din ultimul an: au plecat 18 campioni, s-au schimbat antrenori şi au fost probleme financiare. Directorul general spune însă că lucrurile s-au liniştit în acest moment, mai ales după venitea lui Lienen la echipă.  

Narcis Răducan: “Eu cred că băieții încep să intre pe același segment cu antrenorul lor. Se lucrează mult la treaba asta. Nu e nici simplu, dacă numai din vară au intrat 3-4 titulari noi. S-a produs o omogenizare în timp record, dar la noi la club nu există presiune și antrenorul și-a văzut de treaba lui și l-am asigurat că, și dacă va pierde următoarele două meciuri nu se va întâmpla nimic. Dacă ne uităm bine la ultimele evoluții, echipa a jucat mai bine în repriza a doua. Echipa are potențial și asta a stat și la baza deciziei noastre de a se juca în continuare în 2013. Am fost în plin proces de schimbare a lotului după performanța deosebită de acum doi ani. Sigur, când pleacă 18 jucători care ți-au câștigat campionatul, mișcarea este antipopulară. Lumea aștepta foarte mult. Pe de altă parte, au fost și schimbările de antrenori pe care nu le-am așteptat și problemele financiare. Dar lucrurile s-au liniștit și au culminat cu venirea lui Ewald Lienen. El admiră mult poporul nostru și pe cele din jur pentru că spune că avem inventivitate. Despre nemți a spus că au ajuns la un nivel atât de ridicat de civilizație încât parcă au devenit roboți și se blochează dacă îi scoți din rutina lor.” 

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 16-12-2013 11:45

Odata cu plecarea lui Adamescu si a sclavilor lui atunci putem spune ca s-au linistit lucrurile...
−2

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 dan otelarul » 16-12-2013 12:38

Să sperăm că va fi bine. Nu pot să nu constat cu plăcere că se simte mâna antrenorului. El admiră poporul nostru de ,,inventivi'' noi admirăm corectitudinea şi rigurozitatea germană.
+3

dan otelarul

  •  
  •  

#3 marian » 16-12-2013 22:51

Citez pe Alexandru C.:
Odata cu plecarea lui Adamescu si a sclavilor lui atunci putem spune ca s-au linistit lucrurile...nu stiu ce sa zic, dar pana la urma Adamescu il plateste pe Lienen, nu cred ca el l-a gasit insa se pare ca ceva au vb inainte. Si ca alta observatie... de cand Adamescu a dat afara din club pe toti oamenii loiali ai lui Stan, unii erau profesionisti altii mai putin, au disparut si scandalurile din presa (acele surse din interiorul clubului).
+1

marian

Login sau crează cont pentru a comenta              |