Edwin van der Sar si Narcis Raduan la ECAEdwin van der Sar si Narcis Raduan la ECARelaţiile pe care Narcis Răducan şi le-a făcut în cadrul Asociaţiei Cluburilor Europene (ECA) încep să dea roade. Directorul general s-a împrietenit cu fostul portar Edwin van der Sar, care este acum oficial al echipei Ajax Amsterdam.


Acesta l-a invitat de altfel pe preşedintele Oţelului să viziteze academia de renume a echipei olandeze. Narcis Răducan şi-ar dori să trimită şi câţiva angajaţi ai clubului la cursuri cu Ajax Amsterdam, iar la nivel de juniori, doi dintre aceştia se antrenează deja în Olanda, la ideea lui Gabriel Alejandro Viglianti! De altfel, Centrul de Copii al clubului gălăţean este probabil cel mai mare din România şi produce an de an noi talente.
În trecut, în mandatul lui Marius Stan, s-a mai vorbit de parteneriate cu Sparta Rotterdam sau Manchester United, dar din păcate acestea nu au fost niciodată duse la alt nivel. Să sperăm că de data aceasta va fi altfel.

Narcis Răducan: "În curând, voi duce toți angajații, factori de decizie din fiecare departament, la un curs de specializare la Ajax Amsterdam, la invitația lui Van der Sar. Avem cel mai mare centru de copii și juniori din țară, iar de două luni, la ideea lui Viglianti, doi jucători de la prima echipă merg să se antreneze cu copiii clubului olandez. Fiul meu, Iustin, a plâns de emoție, chiar dacă are mereu acces în vestiarul seniorilor. Suntem, cred, singura echipă din Ligă 1 care ne-am înființat și echipă de fotbal feminin. Constat cu plăcere că la meciurile ei vin mai mulți spectatori decât la formația a doua masculină. Ne-am aliniat cerințelor UEFA.”