Eroare
  • JFTP::write: Bad response
STIRI Suporteri CÂŞTIGĂTORII biletelor la Gala K1 SuperKombat

SuperKombat la Galati pe 21 decembrieSuperKombat la Galati pe 21 decembrieLuna cadourilor continuă pe Dunărea Bătrână, site-ul suporterilor oţelari! De data aceasta, în parteneriat cu organizatorii galei, am pus la bătaie 3 bilete la finala circuitului SuperKombat care va avea loc sâmbătă, 21 decembrie, la Patinoarul din Galaţi.

Pentru a câştiga unul din premii trebuia să răspundeţi corect la următoarele întrebări:
1. În câte ţări va fi televizată Gala K1 de la Galaţi din 21 decembrie 2013?
Răspuns: 100 de ţări / aproximativ 100 de ţări
2. Câţi ani va împlini clubul de fotbal Oţelul în 2014?
Răspuns: 50 de ani
3. Care este anul fondării revistei suporterilor - Dunărea Bătrână?
Răspuns: 2007

Au existat 38 de participanţi din care 28 au răspuns corect şi au fost validaţi pentru următoarea fază. Aşadar am fost nevoiţi să tragem la sorţi câştigătorii concursului, cu ajutorul site-ului random.org, iar aceştia sunt: Cătălin Done, Cosmin Pelin şi Pavel Cristian.
Cei 3 menţionaţi mai sus vor fi anunţaţi în zilele următoare unde şi când va avea loc premierea pe adresa de mail cu care s-au înscris la concurs!
Felicitări câştigătorilor şi mulţumiri tuturor participanţilor, dar şi celor care organizează gala K1 SuperKombat la Galaţi şi au sponsorizat acest concurs.

Duelul revanşă dintre Benjamin Adegbuyi şi ucraineanul Pavel Juravlev, dar şi confruntarea dintre Raul Cătinaş şi campionul K-1 Amsterdam, Paul Slowinski, vor fi capetele de afiş ale celui mai mare eveniment pe reguli K-1 din Europa în 2013, finala Superkombat, care va avea loc sâmbătă, 21 decembrie, la Galaţi. Toate încasările din bilete vor fi donate sinistraţilor din judeţul Galaţi, conform unui anunţ făcut de preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.
De asemenea, gala de la Patinoarul Dunărea va mai programa o piramidă finală la categoria grea, acolo unde se vor înfrunta sportivi din Surinam, Grecia, Curacao şi Spania, două meciuri pentru titlurile mondiale, în care sunt implicaţi fraţii Andrei şi Bogdan Stoica, dar şi o confruntare la categoria supergrea, între fostul campion mondial la judo Alexandru Lungu şi specialistul în MMA, Mike Bourke. Într-un meci de deschidere va lupta şi gălăţeanul Alexandru Nedelcu.
Marea finală a circuitului Superkombat va fi transmisă în aproximativ 100 de ţări de pe toate continentele. Biletele, care au preţuri cuprinse între 30 şi 70 de lei, pot fi achiziţionate în sistem electronic din reţeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone şi Domo din toată ţara, dar şi de la Galaţi Shopping City sau Patinoarul Dunarea, banii urmând să fie donaţi integral sinistraţilor din judeţul Galaţi.

POSTER Gala K1POSTER Gala K1

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 16-12-2013 20:03

Felicitari !

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |