STIRI Liga I “E nevoie de disciplină, agresivitate, organizare și pregătire fizică"

Ewald Lienen vrea disciplina si organizare la OtelulEwald Lienen vrea disciplina si organizare la OtelulAntrenorul Oţelului, Ewald Lienen, a explicat modul cum a ajuns să pregătească formaţia de la malul Dunării. Tehnicianul german este foarte mulţumit de condiţiile găsite la clubul roş-alb-albastru şi este fericit că poate lucra cu foşti fotbalişti, care se ocupă de partea de scouting, referindu-se la Gabriel Alejandro Viglianti şi Narcis Răducan.


Referitor la Liga I, Lienen este de părere că aici se găsesc jucători cu foarte bune calităţi tehnice, dar trebuie lucrat la disciplină şi la organizare. De asemenea, antrenorul neamţ abia aşteaptă pauza de iarnă pentru a impune o pregătire fizică temeinică la echipa noastră.  

Ewald Lienen: "M-a contactat un agent care mi-a zis de interesul unui club din România, apoi am început să verific totul. Totul este bine organziat, avem condiții bune de muncă: sistemul de analiză video este foarte bun, la fel și cel de scouting, format din oameni care au jucat fotbal la cel mai înalt nivel. Românii au calitate tehnică bună, atât la nivel de jucători, cât și la nivel de echipă. În Germania este o educație foarte bună, jucători fantastici, dar în comparație, calitățile tehnice ale fotbaliștilor de aici sunt foarte bune. În Liga 1 este nevoie de lucruri ca disciplină, agresivitate, organizare bună în defensivă și pregătire fizică."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 maverick » 17-12-2013 15:27

Nemtii au un cuvant suprem care reuneste tot ce a spus Lienen (disciplina, organizare, pregatire): ORDNUNG!
+3

maverick

  •  
  •  

#2 Aruon » 18-12-2013 18:51

Da Doamne sa faci din Otelul un fel de Borussia Dortmund:DEh,macar o cupa europeana

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |