STIRI Liga I Ne arbitrează George Rădulescu

George RadulescuGeorge RadulescuComisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe George Rădulescu (Bucureşti) să conducă la centru partida dintre Universitatea Cluj şi Oţelul, din cadrul etapei a 19-a. Acesta va fi ajutat la cele două margini de arbitrii asistenţi Mircea Orbuleţ (Bucureşti), respectiv Alexandru Vodă (Alba Iulia), în timp ce rezervă va fi Cătălin Botaş (Timişoara).

Observator al brigăzii de arbitri a fost desemnat Nicolae Grigorescu din Timişoara, în timp ce de buna desfăşurare a meciului se va îngriji Ion Turculeanu, din Craiova.
George Rădulescu a arbitrat doar de două ori Oţelul, cel mai recent joc având loc chiar pe 30 noiembrie, când formaţia noastră a pierdut cu 4-3 contra Viitorului Constanţa, iar altădată la un 0-0 la Astra Giurgiu, sezonul trecut. De asemenea, a condus tot doar două meciuri ale adversarului de azi, ambele contra celor de la Gaz Metan Mediaş, U.Cluj pierzând la limită ambele meciuri, atât acasă, cât şi în deplasare. În total are 17 jocuri în Liga I, în care gazdele s-au impus de 8 ori, oaspeţii de 3 ori, în timp ce alte 6 meciuri s-au încheiat cu remize.
Partida Universitatea Cluj - Oţelul se va disputa azi, cu începere de la ora 18:00, meciul urmând să fie transmis în direct de postul Digisport.

Login sau crează cont pentru a comenta              |