STIRI Liga I UN VIS URÂT

Lemnaru a marcat golul victoriei dupa o preluare cu mana in prelungiriLemnaru a marcat golul victoriei dupa o preluare cu mana in prelungiriUniversitatea Cluj – Oțelul Galați 1-0(0-0)
Vin sărbătorile. Atmosferă festivă, oameni veseli, cadouri împărțite, bucurie și o stare de spirit deosebită oriunde te-ai uita. Numai să nu faci greșeala să fii oțelar și să te uiți la U. Cluj – Oțelul! Dacă ai îndeplinit cele două condiții de mai sus, ai dat de naiba, mai pe românește. Poate te întrebi de ce. Păi e simplu, ai nimerit în zona crepusculară, exact când rulează un episod în care un coșmar se repetă la nesfârșit, într-o buclă temporală a durerii.

Venită după două partide bune, egal cu Steaua și victorie împotriva Coronei, gruparea oțelară se deplasa la Cluj pentru a-și ferici suporterii măcar cu un egal. Desfășurarea partidei ne îndreptățea să sperăm chiar la mai mult. Oțelul a fost echipa mai bună și ar fi putut marca la ocaziile bune avute de Henrique(5’) si Filip(23’), însă goalkeeper-ul gazdelor a respins de fiecare dată.
Replica gazdelor s-a rezumat la un șut puternic, dar pe centrul porții, trimis de Takacs(28’), fără niciun rezultat, astfel că prima parte s-a încheiat fără gol.
Chiar și așa, situația era destul de bună, cu atât mai mult cu cât favoriții noștri au fost mai incisivi în atac, Popescu și Băjenaru trimițând din unghi, pe lângă vinclu, din situații similare, in minutele 48 și 68.
Și pentru ca tot nu mai vazuserăm de mult un arbitraj potrivnic, tușierul cu un nume predestinat unui prost, Orbuleț, a decis să se facă de tot rahatul, evident, numai în defavoarea noastră. Dacă a-l opri pe Marquinhos pentru offside, când bietul de el era în propria jumătate în momentul pasei, nu vi se pare destul, iată că inegalabilul a reușit să ridice fanionul aiurea și în două rânduri în care jucătorii Oțelului se aflau în situații excelente de a marca, în superioritate numerică.
Minutele 75, 76 și 77 au mai salvat din imaginea de meci anost, cele doua formații ratând cateva oportunități foarte bune. Mai întâi Calcan a șutat în pieptul lui Simaits, de la numai 7 metri. Apoi Zaharia a trimis spectaculos de la marginea careului mare, însă Veselovsky a deviat în corner cu vârful degetelor. Lovitura de colț rezultată i-a dat ocazia lui Henrique să trimită puțin pe lângă, de la numai 7-8 metri de poartă.
Prin ultimele minute îmi zbura prin minte un gând urât, cum că parcă seamănă această partidă cu cea de la Cimișoara, dar am alungat repede gândul scârbavnic.
Degeaba l-am alungat eu dacă pe teren o serie de evenimente nefericite au dus la deschiderea scorului...la poarta nepotrivită. Lienen a mutat greșit trimițându-l pe Sipovic în locul lui Marquinhos, Lemnaru a agățat mingea la 16 metri printr-un procedeu de handbal pe care nici măcar nu s-a sinchisit să-l nege la finalul partidei, a profitat de marcajul foarte larg al lui Sipovic și a trimis în plasă pentru o victorie nemeritată a gazdelor.
Meritată, nemeritată, înfrângerea ne-a picat mai rău decât totți cârnații si sarmalele pe care le vom fi mâncat de supărare săptămâna următoare.
Nu ne rămâne decât să sperăm la mai bine, în noul an, să le urăm acestor baieți minunați, care ne-au mâncat ficații, să aibă parte de sărbatori fericite, ceea ce le urăm tuturor celor din familia Oțelul. Iar pentru prietenii noștri de la CCA, sta-v-ar cârnații în gât, nesimțiților... and a Happy New Year.

UNIVERSITATEA CLUJ - OŢELUL GALAŢI 1-0 (0-0)
Liga I – Etapa 19
Stadion „Cluj Arena” - Spectatori 1500
A marcat: Lemnaru (90+1’)
U.CLUJ: Veselovsky - Ciupe, Abrudan, Ninu, Târnăcop (79’ Mendy) - Lungu, Bucşă – Takacs (75’ Calcan), Cristocea (85’ Ene), Borza – Lemnaru. Antrenor: Mihai Teja
OŢELUL: Simaitis - Mişelăricu, Sârghi, Sg. Costin, Dan Popescu - Giurgiu, Filip – Marquinhos (89’ Sipovic), Cooper (66’ Zaharia), Băjenaru (83’ Astafei) - Henrique. Antrenor: Ewald Lienen
Arbitri: George Rădulescu (Bucureşti) - Mircea Orbuleţ (Bucureşti) şi Alexandru Vodă (Alba Iulia)

Comentarii   
  •  
  •  

#1 R4dioh3ad » 19-12-2013 22:23

La fel ca si la timisoara ne-am multumit cu un egal,aceeasi atitudine,acelasi rezultat...Herr Lienen ar promis ca va umbla la personalitate si atitudine dar cu schimbarea aia din finalul meciului se cam contrazice...a mers si el la ciupeala azi...de arbitri nu are rost sa comentez,dar ar trebui sa vedem mai intai bubele noastre...ca sunt multe...În rest urez tuturor utilizatorilor site-ului sărbători fericite si sa fim optimisti pentru retur...
+2

R4dioh3ad

  •  
  •  

#2 Viciu » 20-12-2013 08:07

".. bucla temporala a durerii " - chiar asa e

Viciu

  •  
  •  

#3 Issos » 20-12-2013 08:47

Sipo nu a fost aruncat in teren sa joace la inchidere, ideea lui Lienen a fost aceea de a se folosi de inaltimea lui Enes in careul advers, el a mizat pe apetitul ofensiv si pe tehnica bosniacului aratata la meciul cu Viitorul. Nu a fost o schimbare defensiva cum pare la prima vedere.
+1

Issos

  •  
  •  

#4 Bada » 20-12-2013 12:40

La gol Sipo trebuia sa stranga in centru, asta e motivul pentru care am considerat ca s-a dovedit neinspirata mutarea, ulterior. Asta nu inseamna ca trebuie pus la zid. Cu steaua si Corona a avut o inspiratie extraordinara, introducand doi jucatori care au inscris imediat si au adus puncte, acum a introdus jucatorul si imediat am primit gol la o faza la care acel jucator ar fi trebuit sa fie SI el mai atent.
+1

Bada

  •  
  •  

#5 Issos » 20-12-2013 18:00

Nu era treaba lui Sipo sa stranga in centru la marcaj, el a avut srcini ofensive, de marcaj se ocupau Costin si Sirghi.

Issos

Login sau crează cont pentru a comenta              |